Criteriile după care se alege o ținută de ocazie – sugestii și recomandări

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Chiar dacă moda e în continuă schimbare, preferințele și gusturile în materie de stil rămân discutabile. Fiecare femeie are un principiu după care se ghidează atunci când face o achiziție – fie culoare, lungime, accesorii, model și așa mai departe.

După cum am enunțat anterior, gusturile în materie de stil sunt discutabile. Când vine vorba de ținute de ocazie, criteriile după care se alege cea mai potrivită pentru anumitul tip de eveniment se întind de la o extremă la alta. Ignorând aceste păreri de la poli opuși, rămâne esența – ținuta, pentru orice femeie, trebuie să fie oglinda eleganței pure.

Ce trebuie să includă o ținută pentru a satisface totalitatea așteptărilor?

În primul rând, o ținută trebuie să ofere confort. O rochie inconfortabilă, de exemplu, poate influența starea purtătoarei pe tot parcursul evenimentului. În aceeași ordine de idei, femeile caută mereu ținute ce să le ascundă unele imperfecțiuni ale corpului – criteriu de bază al alegerii.

Confortul vine la pachet cu lejeritatea în mișcări – purtătoarea nu trebuie să se simtă încorsetată într-o rochie în cadrul niciunui eveniment. Pe lângă toate acestea, nu trebuie să lipsească accesoriile – alese cu bun gust și atenție, ele trebuie să contureze tabloul ținutei perfecte.

Ținutele de bal și banchet – sugestii

Balurile sunt asociate deseori cu prinții și prințesele, cu eleganța și bunele maniere – lucru deloc greșit. În cadrul unui bal, fiecare femeie trebuie să se simtă unică în felul său printr-o rochie pe măsura evenimentului.

Pentru un banchet sau un bal, se merge de obicei pe rochii lungi, bufante, cu volane și accesorii ce caracterizează prințesele. Cele ce caută ținute de ocazie pot arunca o privire pe DyFashion – magazin de articole vestimentare online ce introduce în vitrinele online piese noi în fiecare săptămână.

Recomandare: Rochia LaDonna lungă cu flori 3D în talie și sclipici. Aceasta este disponibilă pe negru, gri sau bej. Este o rochie ce  poate ascunde multe imperfecțiuni ale corpului datorită croiului cambrat pe talie și a mânecilor lungi. Totodată, rijelina de la bază, mânecile bufante și căptușeala satinată sunt cele ce propulsează orice purtătoare peste standardele normale ale eleganței.

Nunta – eveniment deosebit ce impune o ținută pe măsură

Din cadrul categoriei tinute de ocazie  nu pot lipsi rochiile pentru nuntă. Fiecare nuntă în parte propune o tematică aparte, iar invitatele trebuie să se plieze pe cerințele tematicii. Indiferent de tematică se păstrează un standard comun și anume expunerea eleganței până la cele mai mici detalii.

În funcție de înălțime și liniile corpului, doritoarele pot opta pentru o rochie lungă, scurtă sau midi. Cea midi este recomandată femeilor înalte – ea taie vizual din lungimea picioarelor iar pe o femeie scurtă nu ar arăta tocmai estetic.

DyFashion a pregătit o paletă vastă de rochii de diferite lungimi și din diferite materiale. Bufante, tip A, mulate pe corp, sirenă și chiar cocktail, rochiile din cadrul magazinului vor îndeplini criteriile de alegere a oricărei femei. Unicitatea și eleganța sunt nelipsite din vitrinele virtuale de la DyFashion.

Cele ce caută un magazin cu sute de modele de rochii pentru a avea de unde alege pot accesa dyfashion.ro

 

Despre admin 6350 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.