[VIDEO] Cristina Almășan propune 30 de activități în casă „dacă tot ne bucurăm de vremea frumoasă de la balcon”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Am ilustrat numărul 864 al Ziarului Actualitatea și Calendarul Actualitatea din acel an cu fotografiile pe care Cristina Almăşan ni le-a oferit cu amabilitate spre publicare. În textul care însoțea fotografia de pe pagina 1 scriam:

„Cristina Almăşan are 22 de ani, este absolventă a Colegiului Naţional „Ion Vidu” din Timişoara şi studentă în anul III la actorie, Universitatea Spiru Haret Bucureşti. A fost prezentatoare şi reporter la TvH 2.0, asistentă tv la Kanal D şi Prima Tv, a participat ca actriţă la mai multe emisiuni de televiziune şi a jucat în piese de teatru montate în capitală. Frumoasă şi inteligentă cum este, Cristina Almăşan are toate şansele să devină o mare vedetă”.

Și iată că timpul care a trecut de atunci ne-a dat dreptate. Acum, Cristina Almășan este extrem de populară pe rețelele de socializare, unde sute de mii de oameni îi urmăresc zilnic postările, scrie Libertatea.ro.

Profitând de numărul mare de prieteni virtuali, vloggerița a postat de curând un filmuleț în care le propune 30 de activități de făcut în casă pentru a trece mai ușor peste izolare.

Cristina Almășan a trecut de la actorie la vlogging, iar acum nu se mai vede făcând altceva, poate doar jucând într-un film de groază. Cu 600 de mii de abonați pe canalul ei de YouTube și încă pe atât pe Instagram și TikTok, Cristina încearcă zilnic să realizeze video-uri inspiraționale, nu doar amuzante. Chiar dacă își ocupă tot timpul cu fel și fel de activități, vloggeriței îi lipsesc evenimentele la care participa atunci când se putea ieși din casă.

„Anul trecut pe vremea asta eram la Dumbrava Vlăsiei, mă bucuram de vremea frumoasă și de toate activitățile din cadrul Creator Festival. Acum mă bucur de vremea frumoasă doar de pe balcon, dar îmi ocup timpul la fel de mult cu tot felul de activități de făcut în casă. De altfel, am și postat zilele trecute pe YouTube un clip cu 30 de activități de făcut în casă”,

a declarat Cristina Almășan pentru Libertatea.

Nicolae SILADE

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.