Crina Vasilovici, o româncă de 29 de ani, care locuieşte în Ravena, Italia, dispărută de peste o săptămână, e de negăsit

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Crina Vasilovici, o româncă în vârstă de 29 de ani,  care locuieşte în Ravena, Italia, a dispărut de mai bine de o săptămână, iar familia și prietenii au pierdut orice contact cu ea. „Telefonul mobil al Crinei este deconectat. Soțul femeii ar fi în România în vizită la fiicele lor și va trebui să se întoarcă la Ravenna în aceste zile”, sunt informațiile publicate de Ravena Today.

Crina Vasilovici este căsătorită și are două fetițe gemene, în vârstă de 3 ani.

A dispărut din seara zilei de 23 ianuarie 2018 și de atunci nu a mai văzut-o nimeni. Dispariția Crinei Vasilovici, care lucra și locuia la agroturismul Palazzo Manzoni din San Zaccaria, a fost anunțată și pe rețelele de socializare.

Mama, care trăiește în zona Varese, a depus și o plângere la cazarma locală de carabinieri, iar militarii au început să investigheze și să urmărească toate mișcările pe care le-a făcut Crina Vasilovici în ultima perioadă. În momentul de față, spun carabinierii, cea mai sigură variantă ar fi cea a plecării voluntare. Telefonul mobil al lui Crinei este însă deconectat din momentul dispariției.

În trecut, femeia a lucrat chelneriță la Punta Marina și la restaurantul Amaranto din centrul orașului Ravenna.

Dacă cineva a văzut-o pe Crina sau are informații utile e rugat să contacteze poliția sau mama, Maria, la numărul 3420745068.

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.