Crește un artist by Sportim Dance Timișoara

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Bine ai venit în lumea dansului!

Dacă ești pasionat de dans și îți dorești să îți dezvolți talentele, atunci suntem aici pentru tine!
Asociația Clubul de dans SPORTIM DANCE Timișoara te invită să te alături proiectului „CRESTE UN ARTIST”.
De-a lungul ultimilor ani, am avut ocazia să descoperim numeroase talente în domeniul dansului și să le dezvoltăm prin intermediul proiectului nostru. Astfel, am reușit să inițiem artiști de talie națională și internațională, dar și să oferim oportunități tinerilor talentați de a se exprima prin dans și de a-și dezvolta abilitățile.

Dorim să încurajăm cultura și arta în rândul copiilor si tinerilor, să promovăm un stil de viață sănătos prin mișcare și să dezvoltăm comunitatea locală prin evenimente culturale și sportive. Astfel, prin intermediul proiectului „Creste un artist”, vom oferi SESIUNI DE CURSURI GRATUITE pentru toți cei care doresc să învețe să danseze și să își dezvolte talentele artistice.
Vom acoperi mai multe ramuri ale dansului, de la dans sportiv, dans de societate și dans modern, până la street dance, dans aerobic, dans popular, salsa, merengue, tango argentinian și multe altele. Vom dezvolta și noțiuni de euritmie, mișcare și prezentare scenică, bune maniere și comportament.

Proiectul nostru este unul complex, care își propune să dezvolte un artist complet. Vom oferi oportunități unice de a socializa cu personalități cu calități și preocupări comune, de a învăța de la experți în domeniu.
În plus, practicanții vor avea oportunitatea să ia parte la evenimente culturale și sportive la nivel național și internațional, iar talentul va fi recunoscut și apreciat la adevărata valoare.
Așadar, alătură-te nouă și începe-ți călătoria spre a deveni un artist complet!

Cursurile noastre sunt gratuite și deschise tuturor celor care doresc să își dezvolte talentele. Înregistrează-te acum și începe să dansezi la nivelul următor!

CURSURI GRATUITE -sesiunea MAI-IUNIE 2023 -in diverse locatii din judetul TIMIS.

Detalii si inscrieri : 0720258570
Facebook : SporTimDance
Facebook : CresteUnArtist
Instagram : sportim_dance_timisoara
TikTok : sportimdance

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.