Craft Art TM, festival internațional de bere artizanală

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru prima dată în România, producători de bere artizanală din Germania, Austria și Ungaria vin să își expună produsele în cadrul Craft Art TM,  festival internațional de bere artizanală. Producătorii străini sunt foarte apreciați nu numai în țara lor de origine, ci și la nivel european. Timp de trei zile, timișorenii le pot savura sortimentele de bere în cadrul Craft Art TM!

Primele două nume anunțate sunt CAMBA BAVARIA/ Germania și FÓTI SÖRFŐZDE/Ungaria, doi producători importanți pe piața europeană de profil. Este pentru prima dată când aceștia participă la un festival de bere artizanală în România.

CAMBA BAVARIA combină cu succes valorile tradiționale cu ideile inovatoare, oferind o gamă variată de sortimente de bere. Sortimentele Camba Bavaria sunt premiate frecvent, atât în Germania, cât și la nivel internațional. Camba Bavaria are un palmares bogat, alte exemple notabile fiind titlul de „Craft Brewery of the Year 2014”, precum și premiul ”Meggle Founder” pentru o abordare inovatoare și unică de afaceri.

FÓTI SÖRFŐZDE este unul dintre cei mai apreciați producători de bere artizanală din Ungaria, activ pe piata de profil si cu un palmares la fel de bogat. La Craft Art TM, FÓTI SÖRFŐZDE vine cu o selectie de sortimente, de la beri tradiționale de tip Pilsner, la specialități precum Russian Imperial Stout.

Pe lângă artizanii străini, la Craft Art TM vor participa și cei mai importanți producători naționali/locali de bere artizanală:

Vrem să oferim publicului amator de bere artizanală o experiență de festival cu totul diferită. Pentru că am dorit să conferim o atmosferă europeană festivalului nostru, am invitat în premieră și producători de bere artizanală din străinătate. Bineînțeles,nu i-am uitat nici pe cei mai importanți producători de bere artizanală din România. Totul pentru o prezentare unitară a acestui vechi meștesug, transformat într-un nou tip de artă, arta de a face bere. Noi sperăm ca publicul din Timișoara și nu numai, să vină în număr cât mai mare la acest eveniment, pentru că vor fi primii din țară care vor avea ocazia să savureze sortimentele de bere aduse la festival”, spun organizatorii.

Lista de producători de bere artizanală urmează sa fie completată.

Dincolo de producătorii straini, Craft ART TM oferă publicului din Timișoara ocazia de a-i auzi pe Golan, Moonlight Breakfast, Grimus, Gojira& Planet H, câteva dintre cele mai cunoscute nume, atât pe scenele din România, cat și pe scenele internaționale.  Cei care ajung la festival vor mai avea parte și de mâncare delicioasă, art happenings, lounge areas și zone interactive.

La Craft Art TM, ai parte de 3 zile de bere artizanală de la producători străini, muzică bună, mâncare delicioasă și atmosferă de festival european! Craft ART TM este un festival de bun gust, creativ, care promovează un nou tip de artă: aceea de a face bere. Este festivalul pe care îl așteaptă toți adevărații degustători de bere artizanală, care știu că brewing-ul făcut ca la carte este o operă de artă desăvârșită.

AL PRESS

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.