Controale pe șoselele din Lugoj și localitățile învecinate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii lugojeni, împreună cu cei ai Secțiilor 5 Poliție Rurală Belinț  și 7 Poliție Rurală Lugoj, au efectuat o amplă acțiune pe raza de competență, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și depășire, precum și a  consumului de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

În cadrul acțiunii, desfășurate în data de 11/12 septembrie, în intervalul orar 14.00-02.00, și în data de 12 septembrie între orele 14.00 și 22.00, au fost legitimate 316 persoane, verificate 295 de autovehicule și aplicate 91 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002R, în valoare de 26.390 de lei, dintre care 46 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 15 pentru nerespectarea obligației legale de a purta centura de siguranță.

Ca măsură tehnico-administrativă, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 15 permise de conducere, dintre care: unul pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire; 6 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice; 7 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„Polițiștii vor fi zilnic în teren, deoarece prevenirea ocupă un rol important în scăderea numărului accidentelor”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

 

(P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.