Controale pe șosele

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: Lugojeanul.ro

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj, împreuna cu lucrătorii Biroului Ordine Publică și secțiilor de poliție rurală  5, 6 și 7, au desfășurat, marți, între orele 16 și 24, o acțiune cu efective mărite pe principalele artere din zonele de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunii au fost controlate 195 de autovehicule și au fost aplicate 15 sancțiuni  contravenționale în valoare de 5.510 lei, fiind reținute 6 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere după cum urmează:

  • 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice;
  • 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere;
  • 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Polițiștii timișeni organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre.

Foto: Lugojeanul.ro
Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.