Consultaţii stomatologice gratuite pentru elevi din Timişoara şi Lugoj

Share Button

Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națioanală de Cruce Roșie din România, desfășoară în perioada 28 aprilie – 10 iunie prima etapă din 2018 a Programului Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®, care ajunge în două orașe din Timiș, unul dintre cele 5 județe selectate din toată țara. În zilele de 5 și 6 mai, elevi din clasele primare din Timișoara și Lugoj vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

În județul Timiș, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc în Timișoara, în data de 5 mai, la Școala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria”, iar în Lugoj, în data de 6 mai, la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”. Pe lângă consultații, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vor desfășura între orele 9:00 și 13:00. Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.                 

 AL PRESS

3257

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.