Consiliul Județean a alocat încă 4,5 milioane de lei Centrului Școlar “Alexandru Roșca” Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Bugetul Consiliului Județean Timiș a crescut cu 32 de milioane de lei, în urma unei realocări din bugetul național. Cea mai mare sumă, de aproximativ 30 de milioane lei, a fost alocată către investiții în Spitalul Județean, centrul de legume și fructe de la Tomnatic, bazinul de la Jimbolia și alte obiective importante din județ.

Printre instituțiile care primesc bani în plus se află și Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă „Alexandru Roșca” din Lugoj, unde Consiliul Județean Timiș ridică un internat pentru copiii cu diverse deficiențe. Bugetul pentru această investiție a fost suplimentat cu 4,5 milioane de lei, astfel că suma alocată în acest an pentru acest obiectiv a urcat la un total de 6 milioane de lei.

„Am virat către investiții cât de mult s-a putut. Avem 24 de milioane la dezvoltare, iar opt la funcționare. Chiar și în cazul celor opt milioane destinate capitolului funcționare, cea mai mare parte este direcționată către lucrări importante desfășurate în județ. De exemplu, am alocat peste trei milioane pentru reparații la drumurile județene și alte 2.6 milioane pentru reparații la Spitalul Județean. Asta, doar pe capitolul funcționare, dincolo de ceea ce am alocat pe dezvoltare. Am fost și voi fi mereu de părere că doar prin investiții masive Timișul poate progresa și poate fi un exemplu pentru ieșirea din criza generată de noul coronavirus”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

În urma rectificării, și lucrările de construire a patru case de tip familial și a trei locuințe protejate la Găvojdia, Lugoj și Periam beneficiază de 1.5 milioane lei în plus, suma totală alocată în acest an ridicându-se la 7.6 milioane de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.