Conferință internațională la Buziaș: „Implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Motto: „Pesimistul vede dificultatea în orice oportunitate.
Optimistul vede oportunitatea în fiecare dificultate.” Winston Churchill

Primăria Buziaș, Revista Patronatului Român și International Development Institute – S.U.A. organizează Conferința internațională „Implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale” ce va avea loc în sistem mixt: live – Buzias și sesiune ZOOM ce va fi transmisă live (parțial) online pe pagina de social media, în zilele de 27, 28 mai 2021.

Evenimentul, o oportunitate unică de a pune la aceeași masă proiectele comunităților locale, capitalul privat și specialiști în achiziții publice și finanțări nerambursabile, vine într-un moment în care toate economiile se pregătesc de relansare.

Conferința își propune să ofere participanților, atât responsabililor din administrația locală, cât și antreprenorilor și managerilor din mediul de afaceri privat, atât o privire de ansamblu, un tablou al modalităților de finanțare din alte surse a proiectelor de investiții și ale serviciilor în interesul comunității cât și studii de caz, modalități concrete de acțiune pentru implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale.

Prezentările și dezbaterile vor avea în vedere mecanisme, concepte, idei ce vor include: parteneriatul public privat – necesitatea unor reglementări legale, clare și precise, cu privire la PPP, mecanismul finanțărilor nerambursabile, achiziții publice, proiecte de investiții, antreprenoriatul social, lobby și advocacy, comunicare și PR.

Conferința este susținută de partenerii media Ziarul Actualitatea, AGERPRES, CAPITAL, România Liberă, Financial Intelligence, Jurnalul de Afaceri, Revista Pallas Athena, Tele Europa Nova, Opinia Timisoarei, deBanat.ro, de partenerii: Institutul Arbitral Român, Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar, Editura C.H. Beck și se bucură de participarea: Alina GORGHIU, Gheorghe FALCĂ, Marilen PIRTEA, Alin NICA, Emil BOC, Ilie BOLOJAN, Ovidiu Adrian TEBAN, David BAXTER, Suman TIMSINA, Adriana AHCIARLIU KYRIAKIDIS, Ovidiu SLIMAC, Ionuț NACHE, Oana PASTRAMĂ.

Sorin Munteanu, Primar Buziaș,
Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.