Concursul Internaţional de Canto „Tiberiu Brediceanu”, ediția I, 20-21 octombrie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 20-21 octombrie 2018, va avea loc prima ediție a Concursului Internațional de Canto „Tiberiu Brediceanu”, organizat de Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, Consiliul Local Lugoj, Consiliul Județean Timiș, Universitatea Națională de Muzică București, Radio Timișoara, Asociația Culturală „Elocvența” Lugoj și Asociația Culturală „Armonii lugojene”.

Concursul se desfășoară în Studioul de Concerte „Elisabeta Toth” al Școlii Gimnaziale de Muzică „Filaret Barbu” (etapa I eliminatorie) și pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” (etapa a II-a – runda finală – și Gala Laureaților) și se adresează întregii tipologii vocale. Limitele de vârstă: 18-35 de ani.

Pianista oficială a concursului este lector univ. dr. Laura Smărăndescu de la Universitatea Națională de Muzică din București. Din juriu fac parte personalități ale artei interpretative și pedagogice: Dr. Aura Twarowska, prof. univ. Georgeta Stoleriu, Universitatea Națională de Muzică București și prof. univ. dr. Mihai Cosma, Universitatea Națională de Muzică București.

Inițiatorul și coordonatorul concursului este prof. dr. Constantin-T. Stan, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Înscrierile se pot face până în data de 1 octombrie 2018 inclusiv (data transmiterii online a fișei de înscriere și a celorlalte documente solicitate), la următoarele adrese de email c.tufan.stan@gmail.com și sc_filaretbarbu@yahoo.com.

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0743.105.357; 0752.677.183; 0256.354.589.

Mai multe în ediția tipărită:
în Lugoj, la toate chioșcurile de difuzare a presei,
și în magazinele partenere din zona de est a județului.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.