Comunitatea Timotion se mobilizează și susține nevoia de sânge

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Sub egida „Punem sângele în mișcare” comunitatea Timotion își propune ca la ediția cu numărul 8 din acest an să vină în sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara.

Pe lângă nevoile permanent crescute de sânge și plasmă ale Centrului, contextul internațional impune mai mult ca oricând refacerea stocului de sânge.

Persoanele care donează sânge până la data de 16 mai au posibilitatea de a se înscrie gratuit, în limita a 350 de locuri, la una dintre cele 7 curse pentru care organizatorii au deschis recent înscrierile.

Totodată, partenerul acestei campanii, Profi România, va dona o sumă de bani proiectului ales de către fiecare donator din lista celor 15 proiecte selectate pentru a fi sprijinite de către comunitate.

De mai bine de 2 ani comunitatea Timotion ne-a făcut să simțim că “Timișoara se mișcă” pe fiecare centimetru pătrat mai repede, mai pregătită și unde e mereu nevoie!

De mai bine de 2 ani, de când pandemia Covid-19 a început, comunitatea Timotion a mers mai departe și a găsit mereu resursele necesare pentru a ajuta în continuare grupurile vulnerabile din Timiș.

Iată că și acum, după 2 ani și un context internațional tensionat, comunitatea Timotion alege să fie OPTimistă pentru cei care au nevoie de ajutorul ei, cei care își pun speranțele în alergătorii, donatorii și campionii Timotion!

Campania “Punem sângele în mișcare”, prin care cei care pot și doresc sunt îndemnați să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, a debutat în data de 24 februarie și va continua până în data de 16 mai.

În această perioadă donatorii se pot înscrie gratuit pe site-ul Timotion la una dintre cele 7 curse care se vor organiza în acest an și pentru care se va da startul în perioada 28-29 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.