Companii de renume internațional vin să accentueze importanța leadershipului feminin la The Woman

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La nivel global, studiul realizat de Metro a constatat că, în vreme ce aproape una din două femei (45%) visează să înceapă propria afacere, numai 12% sunt de părere că își pot duce la îndeplinire această ambiție. Al doilea cel mai mare procent se regăsește în România, unde 67% dintre femei visează să dețină propria afacere, dar numai 10% au încredere că pot pune în practică această idee.

În 21 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman, peste 20 de speakeri naționali și internaționali vor susține prezentări inedite pentru peste 600 femei antreprenor și manageri din România. Scopul The Woman este să ajute comunități prin împărtășirea de cunoștințe, crearea de conexiuni și apartenența la o comunitate de femei puternice și informate.

Agenda evenimentului include prezentări susținute de femei cu caractere puternice precum Maia Morgenstern (Director, Teatrul Evreiesc de Stat), Ela Moraru (Country Business Development Manager, Google România), Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din Europa în 2017), Melania Medeleanu (Fondator, MagiCAMP), Doina Cepalis (CEO, Te-Rox Prod), Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit, OMV Petrom), Sînziana Maioreanu (CEO, Aegon), Iuliana Tudor (Prezentator și realizator TV), Antoinia Norman (CEO,Branson Centre; Ambasadoare, UN  Women) sau Olga Johnston – Antonova (Fondator, Circular Fashion).

Importanța responsabilității în societate

Sub tematica The Woman: Cea mai bună versiune a ta!, agenda va include paneluri axate pe: provocările în business, implicarea în comunitate și motivație.

Oana Delia Radu, Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank, banca universală de top pe piața românească, ce oferă o gamă completă de produse si servicii va fi prezentă la The Woman pentru a vorbi despre provocările în business. Oana este parte din Raiffeisen Bank de peste 7 ani, impărtășind aceeași viziune în ceea ce privește clientul, pe care îl vede ca pe o sursă de inspirație. „Business-ul clienților este cel mai important pentru ei, iar business-ul lor devine cel mai important pentru noi”, menționează Oana Delia Radu.

Oana are o experiență de peste 14 ani în domeniul bancar și în subordine 16 agenții pe care le coordonează cu succes. Calitățile de lider au fost descoperite cu mult timp înainte să se alăture Raiffeisen Bank, în cadrul Young Managers de către o instituție financiară. Să lucreze cu oamenii, să îi coordoneze îi vine Oanei natural, aceasta declarând „Fiecare zi e diferită și asta îmi place mult. Ai  o agendă de întâlniri zilnic, ai în spate un buget pe care trebuie să-l realizezi, ai oameni pe care trebuie să-i formezi și să-i coordonezi. Într-o companie de top cum e Raiffessen Bank, responsabilitatea e mare, iar dorința de a face totul ca la carte ne ține mereu în priză.”

Peste 600 femei lider își dau întâlnire la The Woman

Evenimentul The Woman este structurat sub forma panelurilor de discutie, axate pe antreprenoriat, provocări, comunitate și educatie. Din cadrul panelului Challenging Myself, face parte și Daniela Dan, Gold Director Oriflame care împarte din experiența ei în cadrul unui brand internațional, iar prin ceea ce face contribuie la încrederea pe care femeile trebuie să o aibă atât pe interior cât și pe exterior.

Companie internațională de produse cosmetice și wellness, Oriflame este extinsă în peste 60 de țări prin intermediul vânzării directe. Daniela este colaboratoare Oriflame, acest lucru oferindu-i posibilitatea de a fi antreprenor, de a-și coordona propria echipă, dar mai ales îi oferă satisfacția de a avea propria afacere și de a fi dependentă financiar. Mamă și antreprenor, a conștientizat importanța timpului, acesta fiind și momentul în care s-a alăturat companiei internaționale Oriflame.

Olga Melihov, Country Head la BNP Paribas Real Estate România vine pe 21 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Cu peste 12 ani de experiență în cadrul proprietăților imobiliare comerciale în Europa Centrală și de Est, ocupând poziții de leadership în Rusia, Polonia și România, Olga vine în cadrul panelului If I can, why can’t you? să vorbească despre provocările venite odată cu funcțiile de management la nivel internațional.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank

Silver Partner: Aegon, Oriflame

Parteneri: NIVEA, ECCO Shoes, VIVO, Piera, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, Silkin, Answear, Headline Studio, Aqua Carpatica, Minus Gluten, UBBEE, Astratex, ONA, Theodora Golf Club, Deco Center, Mendola Fabrics,

Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai, Mediadome, Drink after Work, PMA Invest,

Listening: MagicFM

Wine Partner: Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Flowers by: Magnolia

Official Coffee: Meron

AL PRESS

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.