Compania Națională de Investiții a scos la licitație construcția bazei sportive de la Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Compania Națională de Investiții a scos la licitație construcția bazei sportive la Lugoj, de pe Splaiul Morilor, nr. 12, (în spatele fostei autogări). Suma pusă la dispoziție depășește șapte milioane de lei.

Este vorba despre o bază sportivă de dimensiuni mai mari, cu o suprafață minimă de 13.202 mp, cu lățimea minimă de 80,50 m și lungimea minimă de 164,00 metri.

După cum informează Lugojeanul.ro, baza sportivă va avea următoarele funcţiuni: teren sportiv fotbal 105 m/68 m cu nocturnă şi tribune pentru 500 de spectatori, teren sport mic 20m/40m pentru minifotbal, handbal, baschet, clădire pentru vestiare şi administrativă, parcare pentru autocar.

Anul acesta în luna aprilie, consilierii au aprobat asigurarea finanțării de către Consiliul Local al Municipiului Lugoj a cheltuielilor pentru racordurile la utilități (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc).

Consiliul Local al Municipiului Lugoj s-a obligat să asigure în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului și, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de minim 15 ani.

Nicolae LAIEȚIU

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.