Compania Mondial Lugoj rămâne Furnizor al Casei Regale a României

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marți, 13 martie 2018, Majestatea Sa Margareta a înmânat certificatul de Furnizor al Casei Regale unui număr de 16 companii și personalități din domeniul privat. Printre cei aleși pentru încă trei ani, alături de Electrolux, Herlitz, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Vinurile Măcin și mulți alții, se află și compania Mondial din Lugoj.

Această distincție a fost acordată firmei lugojene prima dată în 30 noiembrie 2014, în cadrul ceremoniei desfășurate în Holul de Onoare al Castelului Peleș, cînd Principesa Moștenitoare Margareta a numit compania Mondial Lugoj Furnizor al Casei Regale a României.

„Ne onorează faptul că am fost aleși să rămânem în familia furnizorilor. Privim păstrarea titlului ca semn de recunoaștere constantă a calității produselor noastre”, spune Cristina Apostu, marketing manager Mondial SA.

Compania lugojeană devine astfel unul dintre brandurile românești de prestigiu, urcând în ierarhia industriei ceramice românești pe primele poziții. Iar asta datorită respectului pentru valorile fundamentale, devotamentului pentru calitate și ambiției autenticității.

N. SILADE

 

 

1 comentariu

  1. Nu exista, intr-o Republica, Casa Regala.
    Ar fi o struto-camila.
    De la plecaciuni in fata lui Ceausescu trecem la plecaciuni in fata Margaretei si a lui Duda 😛
    Margareta nu e Mostenitoarea Romaniei; o absurditate pe care o perpetueaza intelectualii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.