Comisarul Cristian Gârbovan ar putea fi numit comandantul Poliției Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Șeful Poliției Municipiului Lugoj, comisarul șef Mihai Tonenchi, s-a pensionat la 1 noiembrie 2021. Postul pe care l-a ocupat va fi scos la concurs, la o dată pe care urmează să o stabilească conducerea IPJ Timiș.

După cum informează Lugojeanul.ro, fostul șef al Poliției Lugoj se pensionează din cadrul Ministerului de Interne, însă își va continua activitatea într-o funcție de conducere din cadrul unei multinaționale care activează la Lugoj. Pentru moment atribuțiile sale au fost preluate de comisarul Cristian Dimofte.

„Domnul comisar șef Mihai Tonenchi a încheiat raporturile de serviciu cu drept la pensie, cu data de 1 noiembrie 2021. Până la data ocupării funcției, activitățile sunt coordonate de adjunctul șefului Poliției Municipiului Lugoj, domnul comisar Cristian Dimofte, care ocupă această funcție din 2018”,

a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș. Conform unor surse, comisarul Cristian Gârbovan, care conduce acum Poliția Făget ar putea fi numit în perioada următoare la conducerea Poliției Municipiului Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.