Comedia „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, la Teatrul „Traian Grozăvescu” din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Miercuri, 14 noiembrie, începând cu ora 19, la Teatrul Traian Grozăvescu din Lugoj, se va juca comedia „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov. Protagoniști: Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu.

Ambii au mai jucat la Lugoj în spectacolele „Menage a trois”, de Neil Simon,  și „Trei ciudați”, după Yasmina Reza. Sorin Misirianțu a regizat la Lugoj spectacolul „Balul”, pe texte de W. Shakespeare.

„Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru femeia care face parte din destinul amândurora.

O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată…

Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Suedia, la Stockholm, în Germania, la Nurnberg, în Anglia, la Londra, în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Koln si Paris.

Și acum și la Lugoj!

Mircea ANGHEL

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.