Colaborarea Rotary Lugoj și Mühlhausen continuă. Un nou transport cu ajutoare: 250 de saltele pentru spital și mobilier pentru Școala ”Anișoara Odeanu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Colaborarea dintre cluburile Rotary din Lugoj și Mühlhausen (Germania) continuă. Prin implicarea lui Paul Gräffendorf, un rotarian din Mühlhausen,cetățeanul german care a primit anul trecut și Cheia Orașului, și care s-a remarcat în ultimii ani prin numeroase acțiuni și proiecte umanitare dedicate municipiului Lugoj și altor localități bănățene, zilele acestea a ajuns la Lugoj un nou transport cu ajutoare, primul din 2019. De această dată, au fost aduse peste 250 de saltele pentru Spitalul Municipal Lugoj, 50 de scaune și 30 de mese pentru Școala Gimnazială “Anișoara Odeanu”, precum și dulciuri ce vor fi distribuite înainte de Paște.

Colaborarea dintre cluburile Rotary din Lugoj și Mühlhausen a început în aul 2006, când președinția clubului lugojean a fost deținută de Marius Gaidoș. Paul Gräfendorf a sprijinit, prin acțiuni de strângere de fonduri și acțiuni umanitare, diverse instituții și persoane cu nevoi din Lugoj și din câteva localități ale județului Timiș. În cei 20 ani de când face acest lucru, Paul Gräfendorf a adus în țară peste 45 de transporturi cu ajutoare, constând în haine, jucării, alimente, dulciuri, mobilier nou pentru școli, echipamente, aparatură și consumabile medicale. Pentru toată această implicare și efortul depus, în semn de recunoștință, Paul Gräfendorf a primit în urmă cu doi ani la Lugoj, distincția „Cheia orașului”!

Alex BARANYAI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.