CNAIR aprobă nodul rutier de urcare pe autostrada A1 la Bethausen

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 5.11.2021, a avut loc şedinţa privind dezbaterea publică a variantelor de amenajare a nodului rutier A1 (km 450+210) – DJ 609 (Bethausen) în cadrul contractului de servicii „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie privind realizarea a şase noduri rutiere pe autostrăzile A1 şi A3, în zona de vest a României”, la care au participat reprezentanţii prestatorului „Search Corporation”, Primăria Comunei Bethausen şi reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Reprezentantul CNAIR S.A. a prezentat stadiul actual al proiectului, iar reprezentantul autorității locale, Primarul Comunei Bethausen, a agreat varianta nr. 2 a nodului rutier A1 (km 450+210) – DJ 609 (Bethausen).

În final a fost stabilită varianta a doua, cea mai favorabilă, întrucât construirea unui pasaj nou pe drumul judeţean ce vine dinspre Bethausen nu reprezintă un impediment.

„Iată că un nou proiect începe să prindă contur. S-au început demersurile în ceea ce privește urcarea pe autostradă. Un proiect foarte important pentru locuitorii comunei, ușurând astfel deplasarea către orașele din zonă (Lugoj, Timișoara, Deva etc.). Amenajarea acestuia la intersecția Autostrăzii A1 cu DJ 609 va facilita accesul la autostradă a fluxurilor de trafic generate de localitățile aparținătoare comunei Bethausen și nu numai”,

ne-a declarat Ioan Lihoni, primarul comunei Bethausen.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.