ClusterCS susține business-urile și startup-urile online din România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O firmă de software din România a creat un panou de control ce ajută companiile să își administreze serverele remote printr-un simplu click și fără cunoștințe de Linux.

Dacă sunteți sysadmin, developer sau o companie și aveți nevoie de un panou de control care să vă ofere control complet asupra administrării paginii dumneavoastră, ClusterCS este soluția potrivită.

ClusterCS este un panou de administrare pentru servicii de web care vă permite să configurați servere dedicate, VPS sau instanțe cloud dintr-o interfață web. Acesta vă oferă control total în managementul de domeniu pentru site-urile dumneavoastră într-o configurație optimizată, indiferent unde sunt localizate serverele dumneavoastră, fie că este vorba de Amazon Web Services, Digital Ocean sau orice alt cloud provider sau data center.

Această metodă permite o configurare simplă a sistemului și oferă toate instrumentele necesare pentru personalizarea serviciilor dorite. Aveți posibilitatea să aplicați cu ușurință tehnologii noi pentru servere web, cum ar fi apache, nginx și lighttpd printr-o rețetă unică de optimizare a traficului.

ClusterCS a creat o interfață ce vă oferă posibilitatea de a crea clustere de scară largă. Platforma este la fel de ușor de folosit ca o instalare simplă de server. Dacă doriți să aveți o pagină web rapidă cu redundanță, cu cerințe mari de disponibilitate, cu recuperare în caz de dezastru, clustere la scară mare, atunci ClusterCS este recomandat pentru afacerea dumneavoastră – unde timpul și resursele costă bani.

Să ne imaginăm că avem o pagină web care are un trafic imens iar un singur server nu poate face față, foarte multe companii apelează la firme specializate pentru a le configura mai multe servere și pentru a implementa soluții de load balancing iar la final costul pentru implementare este unul foarte mare.

Aici intervine platforma ClusterCS, care oferă soluția perfectă de cluster fără să aveți cunoștințe despre cum trebuie să configurați serverele sau fără să irosiți bani pentru a plăti pe cineva care să facă acest lucru.

Cu ajutorul a două, trei click-uri și doar în cateva minute ClusterCS se conectează remote la servere, instalează pachetele necesare, le configurează și crează un Cluster din acestea.

ClusterCS ofera o interfață prietenoasă prin care vă puteți administra paginile web fără probleme.

Este ClusterCS o alternativă pentru administrare de pagini web cu trafic foarte mare?

Da, este! ClusterCS ajută la reducerea consumului de resurse atat de CPU cat și de RAM și, fiind un serviciu SaaS (cloud-based), se conectează remote prin ssh la server și nu trebuie instalat pe server.

Toți cei care l-au testat au văzut o încărcare mai rapidă a site-urilor lor datorită sistemului de load balancer pe care acesta îl are. Conținutul este servit în funcție de necesitate, paginile dinamice sunt servite cu apache, paginile statice cu lighttpd, iar pentru caching se folosește nginx.

Panoul de control vă oferă posibilitatea să măriți viteza de încarcare a site-ului cu ajutorul secțiunii SPEED prin care vă puteți crea propriile reguli, ajutându-vă de caching. Site-urile care nu au caching sunt foarte mari consumatoare de trafic, după cum bine stim.

Indiferent dacă sunteți la început de drum sau o companie mare, puteți utiliza acest panou de control în mod gratuit.

Soft Dreams SRL a început în 2004 ca o agenție de dezvoltare web. La scurt timp după, prin recomandări repetate, s-a implicat din ce în ce mai mult în proiecte foarte complexe, cum ar fi platformele de social networking, divertisment, mass-media on-line sau platforme de publicitate.

Lucrând în acest moment cu clienți din întreaga lume, în principal Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Australia, Soft Dreams este o companie care se poate mândri cu realizările sale și cu un portofoliu vast de clienți satisfăcuți.

Lucrând în principal cu sisteme complexe și site-uri de mare trafic au acumulat o vastă experiență și pot garanta că soluțiile pe care le oferă sunt profesioniste și bine optimizate. Expertiza companiei ajută business-urile și startup-urile din zona online să își reducă costurile și să își îmbunătățească performanțele.

AL PRESS

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.