Clubul Lions „Ana Lugojana”, în sprijinul tinerilor din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sub deviza „Nu uita să fii bun, române!”, Clubul Lions „Ana Lugojana” a organizat, vineri seara, 12 octombrie 2018, la Restaurantul Domacris Central, un nou bal de caritate.

Acțiunea a avut ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor de la secția de atletism a CSȘ Lugoj și a micilor dansatori de la Ansamblul „Voinicelul”.

Conform tradiției, în cadrul evenimentului a fost organizată și o tombolă, astfel că, în final, a fost adunată suma de 7.500 de lei pentru sprijinirea micilor sportivi și dansatori lugojeni.

La eveniment au participat și Daniela Holzheimer, past guvernator Lions România, cea căreia îi aparține ideea înființării clubului lugojean în urmă cu 7 ani, Felicia Quint, președinte de zonă, precum și reprezentante ale cluburilor Lions din Timișoara și Reșița.

Programul artistic a fost asigurat de formația condusă de Cristi Chelciov, cu instrumentiștii Mircea Brumariu și Emil Ivancea,  de soliștii Mircea Cârțișorean, Geanina Cioclei, Cristian Gagea, Irinel Dănilă, Dorin Biriș Coșbuc, Dariana Dumitrescu și Tania Ionescu. Robo, Rebeca și trupa lor de dans au susținut un moment de freestyle si break dance, iar componenții Ansamblului Voinicelul, pregătiți de instructorul Laurențiu Căprariu, au prezentat o suită de dansuri populare.

Despre eveniment, Simona Milena Marinescu, past prezident Lyons Club “Ana Lugojana”, ne-a declarat:

„Este pentru a doua oară în acest an când Lions Club „Ana Lugojana” organizează un bal de caritate. De această dată, sub genericul „Nu uita să fii bun, române!” Obiectivele pe care ne-am propus să le atingem sunt două: strângerea de fonduri necesare pentru achiziţionarea de costume populare pentru Ansamblul de dansuri populare „Voinicelul” şi procurarea de treninguri pentru Secţia de atletism din cadrul CSŞ Lugoj. Mulţumim tuturor participanţilor la acest bal, sponsorilor noştri, formaţiei, soliştilor, care ne-au delectat în această seară, precum şi celor care ne-au pus la dispoziţie acest minunat local.

Mircea ANGHEL

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.