Clubul de dans sportiv Dance Mania.Ro din Lugoj continuă cu rezultate excepționale și la Timișoara Open Championship 2018!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Campionatul internațional de dans sportiv „Timișoara Open Championship – 2018″, a fost organizat de către World Dace Sport Federation, în perioada 20-21 octombrie 2018, la  Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara,  cunoscută în trecut ca Sala Olimpia.

Timișoara Open Championship, concursul internațional de dans sportiv, ajuns la ediția a VII-a, face parte din amplul eveniment Festivalul Internațional de Dans Timișoara. Dansul sportiv, este celebrat astfel, prin una dintre cele mai mari competiții ale României. Această însemnată competiție a adunat la start sute de dansatori sportivi, coordonați și jurizați de către zeci de oficiali, atât români, cât și internaționali. În acest an, gazdele au fost generoase, atât cu participanții cât și cu spectatorii. Surprizele plăcute au fost prezente pe tot parcursul competiției. Publicul spectator a fost de-a dreptul încântat, bucurându-se pe parcursul numeroaselor evoluții de dans de cea mai buna calitate.

„Un nou weekend ne-a găsit la competiție, o întrecere puternică în cadrul căreia a avut loc și Campionatul Mondial de sub 21 de ani Standard!
Un număr de 11 perechi au reprezentat Lugojul în cadrul acestei competiții, iar rezultatele acestora au fost remarcate de publicul prezent care a aclamat și aplaudat cu zâmbetul pe buze evoluția sportivilor noștri!
Ne bucurăm de prestația perechilor:
● Bărbosu Daniel – Loch Tanya, locul 6 în finala Juniori 1 Latino, locul 7 în semi-finala Juniori 1 Standard, locul 12 în semifinala Juniori 2 Latino!
● Bute Dragoș – Kristof Diana, locul 12 în semi-finala WDSF International Open Adulți Latino!
● Muntean Radu – Bărbosu Fernanda, locul 18 WDSF Tineret Latino și locul 23 WDSF International Open Latino!
● Zgriba Darius – Moșoni Cristina, locul 17 WDSF Tineret Latino și locul 25 WDSF International Open Latino!
● Crașovan Alexandru – Svetlac Andreea, locul 2 clasă E 16-35 ani Latino și locul 4 Open Basic Latino 16-35 ani!
● Luczo Roland – Șonda Maia, locul 3 clasă E 12-15 ani!
● Czine Raul – Hațegan Alexandra, locul 8 clasă E 12-15 ani!
● Birăescu Bogdan – Kristof Erika, locul 11 clasă E 12-15 ani!
● Voaideș Ștefan – Andriescu Alexandra, locul 10 Open Basic Latino 10-11 ani!
● Burac Luca – Ladany Sonia, locul 7 Precompetițional 6-9 ani!
● Gherga Mario – Bărbosu Gabriela, locul 5 Precompetițional 10-11 ani!
Felicitările noastre se îndreaptă către acești sportivi minunați și dedicați și către părinții acestora care îi susțin necondiționat!!” – a declarat cu mândrie profesorul de dans sportiv al Clubului Dance Mania.Ro,
Alexandru-Daniel Iagăru.

Demn de remarcat este și faptul că noii campioni mondiali la World Champions Under 21 Standard – Timișoara, sunt dansatorii români Paul Rednic și Roxana Lucaciu.

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.