Circulația rutieră pe podul de la Tapia a fost închisă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consiliul Județean Timiș a anunțat că a închis circulația pe DJ 680, la intrarea în satul Tapia. Motivul este starea podului de la Tapia, construit în secolul XVIII.

„Traficul este deviat pe următoarea rută: varianta de ocolire a municipiului Lugoj – DN6 – Criciova – retur”, anunță CJT.

„Am semnat proiectul tehnic, care în 30 de zile trebuie finalizat. Există un SF deja făcut și urmează execuția, să o scoatem la licitație. trebuie să pregătim înainte documentația, ca să ne mișcăm rapid. Am rugat colegii să discute cu consultanții, să vedem cât durează un proiect prin care să facem o consolidare ca să putem redeschide rapid o bandă până la reabilitarea totală”, a declarat Cristian Moș, vicepreședintele CJT.

Locuitorii satelor Tapia, Măguri și Cireșu, ca-re foloseau acest traseu, vor fi nevoiți să facă în plus până la zeci de kilometri, pe traseul Lugoj, Criciova, Cireșu, Măguri, Tapia. Cel mai dificil va fi de asigurat transportul muncitorilor și elevilor din aceste sate. Autobuzele și microbuzele de transport în comun nu vor mai putea circula decât până la pod. (D. G.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.