Circulația a fost blocată pe mai multe străzi din oraș „din cauza” doamnelor și domnișoarelor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vineri, 8 martie 2019, circulația rutieră a fost pur și simplu blocată pe mai multe străzi și intersecții din oraș: în sensul giratoriu din Piața Victoriei, pe strada Koloman Wallisch, în sensul giratoriu din fața Catedralei „Învierea Domnului” și în alte locații.

O mulțime de polițiști au împânzit străzile, oprind doar mașinile conduse de femei sau în care se aflau și femei, cărora, împreună cu „vestele galbene” (cei mai bărbați dintre bărbații companiei Honeywell Life Safety România), le-au oferit flori și le-au urat un „8 Martie minunat!”, o primăvară plină de zâmbete și flori, fără incidente în trafic, și un călduros ”la mulți ani!”

Doamnele și domnișoarele aflate la volan erau pur și simplu consternate când li se recomanda să tragă pe dreapta, însă după ce realizau despre ce este vorba începeau să zâmbească și să se bucure, continuându-și apoi drumul plăcut impresionate de gestul oamenilor în uniformă și al reprezentanților Honeywell.

În fiecare an, Polițiștii de la Biroul Rutier al Municipiului Lugoj oferă șoferițelor flori cu ocazia zilei de 8 Martie. Acțiunea din acest an a fost organizată cu sprijinul companiei Honeywell Life Safety România.

Nicolae SILADE

 

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.