Chinezii deschid un nou megastore pe strada Timișoarei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Chinezii care s-au stabilit de câțiva ani la Lugoj au pus mâna pe o clădire de-abia terminată în orașul de pe Timiș, iar acum urmează să deschidă un nou megastore cu produse aduse din China, informează Lugojeanul.ro.

Noul magazin va fi deschis într-o clădire recent finalizată, construită de la zero. Imobilul, aflat pe strada Timișorii, dispune de parter și două etaje.

Noul magazin, „Meiuan Shopping Center”, va dispune de toată gama de produse pe care lugojenii le pot cumpăra de la celelalte magazine chinezești din oraș.

În ultima perioadă, aceste magazine au apărut unul după celălalt, două megastore-uri fiind inaugurate doar în centrul Lugojului în ultimele 16 luni. Magazinul va oferi articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, menaj, jucării, uz casnic, articole sportive, accesorii pentru telefoane, cadouri, electrocasnice mici, lenjerii și altele.

Deocamdată nu se știe data la care chinezii vor deschide noul magazin. Comerțul cu produse din China a fost dat peste cap la nivel mondial din cauza epidemiei de coronavirus din această țară.

Până la această oră, peste 40.000 de oameni, majoritatea din provincia Hubei din China, au contactat noul virus. Din nefericire, peste 900 de oameni au murit din cauza pneumoniei pe care virusul o cauzează.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.