Cerere inedită în căsătorie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cerere inedită în căsătorie la Lugoj, în urma căreia viitoarea mireasă a rămas fără aer. Credea că merg la plimbare de aniversarea lor, însă nu mică i-a fost mirarea viitoarei mirese când a văzut ce mesaje erau scrise pe lunetele mașinilor care îi depășeau, în timp ce viitorii miri se plimbau pe strada Timișorii spre ieșirea din oraș. Bianca, ocupanta locului din dreapta în mașina condusă de Alin, viitorul ei soț, a rămas fără respirație când și-a dat seama ce se întâmplă.

Pe mașinile din fața lor, care treceau pe lângă ei una câte una, tânăra a citit: „Bianca, vrei să fii soția mea?”. După ce coloana s-a oprit mai apoi în parcarea restaurantului Santa Maria, mireasa a spus “Da” propunerii venite din partea prietenului ei. „A fost ceva wow, sincer nu mă așteptam la asta. Am rămas plăcut surprinsă și fără cuvinte. Efectiv nu știam ce se întâmplă”, a declarat pentru lugojeanul.ro Bianca, viitoarea mireasă. Viitorul mire a plănuit surpri-za cu meticulozitate, cu mai bine de trei luni înainte de momentul cererii.

„Am cerut-o la aniversarea de un an. Am scris pancartele cu trei luni în urmă. În ziua în care am cerut-o a primit de dimineață un ursuleț uriaș de pluș, ca să nu se mai aștepte la altceva. Cu o oră înainte, m-am întâlnit cu prietenii noștri în parcare la benzinărie să pregătim mașinile. Apoi am sunat-o și i-am zis că mer-gem să ne plimbăm de aniversare, pe la Buziaș sau pe undeva. Nu avea habar de ce o așteaptă”, a declarat pentru lugojeanul.ro Alin, viitorul mire. Nunta celor doi nu este încă programată, Bianca urmând să termine mai întâi facultatea, însă tinerii spun că greul a trecut și că au timp pentru a găsi data ideală în care să se căsătorească.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.