Cele mai bune jocuri de masă la cazino

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Jocurile online au crescut rapid în ultimul deceniu. Acest lucru a fost accelerat și mai mult în ultimul an. Jocurile de noroc online sunt acum mai populare decât oricând la favoritele case pariuri. Dacă, ca și noi, vă bucurați de emoția de a juca jocuri de masă de cazinou, atunci probabil că sunteți mereu în căutarea ceva care să îmbunătățească această experiență. Unul dintre cele mai bune lucruri despre sector este faptul că este în continuă evoluție. Aceasta înseamnă că jucătorii pot găsi întotdeauna noi titluri uimitoare, distractive și provocatoare.

În 2022, există o varietate masivă de jocuri din care poți alege încât este ușor să fii copleșit. Nu trebuie să vă faceți griji totuși. În acest articol, vom detalia cele mai bune jocuri de cazinou pe care le puteți încerca pentru a vă îmbunătăți experiența de pariere.

Blackjack

A juca blackjack la cazinou este minunat, dar există câteva dezavantaje la acest joc interesant. Este, în general, cel mai popular joc și diverse mese au diferite pariuri minime.

Uneori este greu să găsești un loc liber la o masă cu mizele tale preferate și ajungi să pariezi mai mulți bani decât ești confortabil. Și cazinourile ridică adesea acele minime de masă în timpul orelor de vârf. Aceasta nu este, evident, o problemă cu blackjack-ul online, deoarece jucătorii pot găsi orice număr de opțiuni cu miză mică sau mare. De asemenea, merge mult mai rapid online.

Blackjack-ul este diferit de ruletă prin faptul că jucătorul își poate reduce drastic șansele de a câștiga jucând mâinile incorect. Nu există o modalitate greșită de a paria pe roșu sau negru, dar există o modalitate incorectă din punct de vedere statistic de a juca un 13 cu dealer-ul arătând 5.

Ghidurile de strategie de blackjack nu sunt greu de găsit, inclusiv despre când să dublezi, dar cel mai bun mod de a învăța și de a te îmbunătăți este să joci multe mâini, iar practicarea cu blackjack-ul online este cea mai bună modalitate de a începe și de a te îmbunătăți. Și dacă îți dorești acea senzație reală de cazinou în online, există o mulțime de cazinouri cu dealer live de top care îți oferă această senzație de pe laptop sau telefonul tău mobil.

Baccarat

Baccarat-ul este cu ușurință cel mai profitabil joc de cazinou pe care îl poți juca în 2022. Acest lucru se datorează faptului că jocul are o margine a casei de doar 1,06 la sută și nu este necesară o strategie sau un joc optim pentru a juca acest joc. Singurul motiv pentru care jocul nu este la fel de popular precum blackjack-ul este pentru că a fost asociat istoric cu ”balenele” și cei care pariază sume mari de bani. Prin urmare, majoritatea oamenilor consideră că jocul de baccarat este un lux.

În 2022, nu contează dacă ești un parior pe sume mari sau îți place să joci cu buget redus. O mulțime de cazinouri online grozave oferă acum o variantă de baccarat cunoscută sub numele de mini-baccarat. Acestea oferă pariuri minime mult mai mici, păstrând în același timp aceleași cote impresionante. De asemenea, este foarte ușor de învățat, ceea ce înseamnă că acum orice fel de jucător se poate bucura să-l joace.

Ruleta

Există întotdeauna o atmosferă bună la masa de ruletă într-un cazinou. Chips-urile zboară în jurul mesei, roțile se învârt, mulțimile sunt cu sufletul la gură. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou de jucat online, dar într-un mediu cu dealer live și virtual.

Ruleta este un joc de masă de cazinou cu o roată și o tablă numerotată. Un dealer aruncă o minge și învârte roata, iar jucătorii pot paria dacă va ateriza pe o culoarea roșie sau neagră sau, verde. În ruleta europeană, nu există două numere de 0 precum în cea americană, ceea ce face ca jocul să aibă cote mai bune. De asemenea, puteți paria pe numere pare sau impare, pe numere individuale sau pe diferite combinații.

Trebuie să înveți când ți se permite să pariezi, câte pariuri diferite poți plasa și cu ce jetoane ar trebui să pariezi. Jocul la ruleta online înseamnă că nu trebuie să treci cu cotul prin mulțime sau să ceri cuiva sfaturi în timp ce încearcă să facă propriile pariuri. Este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou live și vă încurajăm să găsiți un site de cazinou live pentru a încerca acest joc.

Viteza este un avantaj suplimentar la jocul online. Atmosfera cazinoului este distractivă, dar dealerilor le ia ceva timp să pregătească jocul. Pot exista mii de jetoane individuale pe masă la un moment dat și există o pauză după fiecare rotire, deoarece casa adună pariuri pierdute și distribuie câștiguri.

Craps

La cazinourile terestre, mesele de zaruri sunt adesea unele dintre cele mai interesante și există un motiv foarte bun pentru acest lucru. În ciuda faptului că este destul de intimidant la început, jocul este destul de ușor de învățat și de stăpânit. De asemenea, puteți începe cu pariuri mici și apoi să treceți către pariuri mai mari, pe măsură ce continuați să vă familiarizați cu toate tipurile de pariuri.

Jucătorii care doresc să câștige bani din zaruri, fie online, fie la un cazinou, vor fi, de asemenea, foarte mulțumiți de marginea casei. La 1,41 la sută, acest lucru este destul de scăzut și, astfel, oferă jucătorilor norocoși șansa de a pleca cu câștiguri uriașe.

Concluzie

Timp de multe decenii, jocurile de masă au fost pâinea și untul industriei cazinourilor. Deși sloturile au continuat să câștige din ce în ce mai mult teren, titlurile tradiționale de mese precum baccarat, blackjack și ruleta au încă multă acțiune. Și sunt iubite atât în ​​cazinourile terestre, cât și în cazinourile online.

Jocurile de masă sunt ușor de înțeles și distractive, dar nu toate nu sunt create egale. Alegerea jocului potrivit pentru tine se rezumă adesea la procentul de plată sau la marginea casei. Cu cât marginea casei este mai mică, cu atât vei câștiga mai des și mai mult.

Desigur, puteți reduce foarte mult marginea casei unui anumit joc de masă folosind o strategie, sau o tactică bună.

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.