Cele două blocuri ANL, de pe Ţesătorilor, sunt finalizate, dar nu pot fi repartizate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cele două blocuri ANL, cu 60 de apartamente, de pe strada Ţesătorilor, sunt finalizate, ANL urmând să facă recepţia. Acestea însă nu pot fi repartizate lugojenilor care aşteaptă o locuinţă, pentru că administraţia locală nu a reuşit să finalizeze partea sa de investiţie.

Aceasta a implicat realizarea drumului de acces, racordul la apă și canalizare, respectiv electricitate, investiție cuprinsă în bugetul local și aprobată în ședință de consiliu local. Primarul Francisc Boldea promisese că asta se va întâmpla până la Crăciun sau cel mai târziu până în luna februarie a acestui an.

Viceprimarul Cristian Galescu a precizat însă că mai e de lucru la drumul de acces, introducerea rețelei de apă și canalizare.

„Au mai rămas de realizat drumul de acces, introducerea rețelei de apă și canalizare. Din câte ştiu eu, la finalul anului a fost licitaţia, urmând să fie atribuită lucrarea. Asta nu împiedică recepţia lor, pentru că ele practic sunt gata. Curentul a fost tras, la fel și gazul. Din discuţiile pe care le-am avut cu directorul ANL, urmează să se facă recepţia, probabil la finalul acestei luni, şi apoi să le preluăm noi”, a declarat Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului.

Realizarea drumului de acces ar putea dura până la sfârşitul lui martie, ceea ce ar însemna că în prag de alegeri locale apartamentele vor fi alocate noilor proprietari. Exact lângă cele două blocuri, ANL a mai aprobat construcția a încă unui imobil, cu 30 de apartamente, destinat medicilor și profesorilor, construcția urmând să înceapă în acest an.

AL PRESS

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.