Cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor români, Scale-UP Power START

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor români, Scale-UP Power START se va desfășura la Cluj, pe 29 octombrie

Creat special pentru antreprenorii români cu scopul de a-i ajuta să obțină cel mai puternic start pentru scalarea afacerii, evenimentul Scale-UP Power START, dezvoltat de business mentorul Cristian Onețiu, ajunge la Cluj, pe 29 octombrie.

Noi, eu și echipa mea, am gândit campania <30 de zile de foc pentru scalarea afacerilor din România> și seria de evenimente Scale-UP Power START, parte a acestei campanii, pentru că ne dorim să oferim un imbold antreprenorilor în toamna anului 2019, pentru un început puternic în 2020. Ne adresăm antreprenorilor care doresc să știe cum să își crească afacerea, cum să capete perspective noi asupra business-ului lor și cum să învețe și să dezvolte un nou stil de viață, de oameni liberi. Pentru că vom vorbi și despre ce înseamnă setarea unor obiective personale și cel mai important, motivante”, spune Onețiu.

Scale-UP Power START oferă participanților o viziune bine structurată și un plan de creștere pentru următorii 3-5 ani, detalii despre cum pot fi setate obiective concrete și cum afacerea se poate dezvolta în sensul atingerii acestora, prin acțiuni bine puse la punct.

Dacă vrei ca afacerea ta să intre cu bine într-un proces de creştere accelerată în următorii ani, e esenţial să începi exact cu acţiunile pe care vom lucra la acest eveniment. Sunt foarte entuziasmat de întâlnirile pe care le vom avea și abia aștept să-i cunosc pe colegii mei antreprenori din Cluj, pe 29 octombrie”, adaugă Cristian Onețiu, unul dintre cei mai apreciați și influenți tineri antreprenori din România.

Cei care doresc să participe pot afla mai multe amănunte despre modalitățile de înscriere pe site-ul evenimentului. Următoarele evenimente Scale-UP Power START vor avea loc la Iași, pe 31 octombrie și la Timișoara, pe 2 noiembrie.

Pe lângă această serie de evenimente cu rol practic și educativ, Cristian Onețiu a înființat platforma și comunitatea Scale-up 1000. „Pe de-o parte îi educă pe cei care vor să crească si să ducă afacerea la nivelul următor, dar imediat ce ea și-a amortizat investiția devine o sursă de finanțare și de dezvoltare a tinerilor antreprenori. Pentru că începând din toamna aceasta, tot profitul care se obține în urma parcugerii acestui proces structurat, din accesul antreprenorilor în acest program, este direcționat către ajutorarea, susținerea a 1000 de tineri antreprenori anual. Și ne propunem să facem lucrurile acestea informând, educând și ducând mai departe principii antreprenoriale în toată țara”.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.