Căutat în tot județul! Un criminal deosebit de periculos, care a ucis doi bătrâni, e încă liber. Dacă îl vedeți sunați la 112!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați( un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani),iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

„Având în vedere evenimentul nefericit care a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă semnalmentele bărbatului: vârsta aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta”, este apelul celor de la IPJ Timiș. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.