Cătălin Botezatu e bine și se află în recuperare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cătălin Botezatu se află în continuare internat în Turcia, acolo unde a trecut printr-o operație destul de dificilă pentru înlăturarea unei tumori la colon de natură canceroasă.

Cătălin Botezatu a fost supus unei ședin’e de chimioterapie hipertermică intrape-ritoneală, iar acum se află în perioada de recuperare. Ca urmare a faptului că îndrăgitul designer și-a anulat niște eveni-mente programate, dar și că buna sa prietenă, Raluca Bădulescu, a făcut apel la rugăciune colectivă, lăsând să se înțeleagă că starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu nu este una tocmai bună, speculațiile au început. Astfel, au început să circule știri conform cărora Cătălin Botezatu trece prin momente dramatice și că se află în stare foarte gravă, informații dezmințite absolut de Monica Vlad, prietena și PR-ul designerului:

„În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reală de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asal-tat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!”,

a transmis Monica Vlad.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.