Carmen Șatran (fostă Bejan), „studenta criminală”, a fost eliberată condiționat din închisoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Judecătoria Gherla a decis luni, 14 martie, să o elibereze condiționat pe Carmen Șatran, aflată după gratii din anul 2009. Ea a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare după ce, împreună cu prietenul ei, a ucis și tranșat un bărbat într-o cameră a unui cămin al Facultății de Medicină din Timișoara.

Crima pentru care fusese condamnată Carmen Șatran (fostă Bejan) la 19 ani și opt luni de închisoare a fost comisă în august 2009. Pe atunci, Carmen Bejan era studentă în anul I la Facultatea de Medicină din Timişoara.

Alături de iubitul ei de la acea vreme, Sergiu Florea, tânăra a închiriat o cameră de cămin pentru a locui pe perioada restanţelor. Pentru a face rost de bani să îşi plătească examenele, cei doi au hotărât ca fata să „se vândă” unui bărbat bogat din Timişoara.

Astfel, Trifu Schroth a fost ademenit în camera de cămin, unde urma să întreţină relaţii sexuale contra cost cu Carmen Bejan. În urma unor neînţelegeri legate de banii pe care bărbatul trebuia să-i plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu tânara, între ei a pornit un conflict. În altercaţie a intervenit şi iubitul fetei.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan l-au bătut şi l-au înjunghiat pe bărbat.

Ulterior, cei doi tineri au tranşat cadavrul bărbatului, l-au pus în saci de plastic, apoi într-un geamantan.

Tinerii intenţionau să pună cadavrul bărbatului în maşina personală şi să-i dea foc.

Picăturile de sânge scurse din geamantan pe holul căminului în momentul în care cadavrul a fost scos i-au ridicat suspiciuni portarului căminului, iar acesta a alertat poliţia.

Cu Poliţia pe urme, Carmen Bejan a rătăcit prin parcuri, iar a doua zi s-a predat. Sergiu Florea s-a refugiat într-un apartament din Calea Şagului.

Când poliţiştii au intrat în locuinţă, tânărul s-a refugiat în baie, unde a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele. A fost salvat de medici, iar în 8 iunie 2011 cei doi tineri au fost condamnaţi.

Sergiu Florea a fost condamnat la 19 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru crima comisă împreună cu Carmen.

Giorgiana STOICA

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.