Care sunt tipurile de seifuri disponibile pe piață?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

In ziua de astazi, siguranta se extinde peste masurile comune antifurt cum ar fi incuietorile sau alarmele. Pentru a pastra in siguranta obiectele de valoare si documentele importante, cei mai multi oameni investesc intr-un seif care aduce un plus de protectie bunurilor din casa. Fie ca este vorba de bijuterii, bani, acte sau alte obiecte de valoare, un seif este cea mai buna optiune pentru a proteja aceste articole.

Exista o gama larga de seifuri disponibila pe piata, ceea ce inseamna ca poate fi dificil sa selectezi produsul potrivit nevoilor tale. Din acest motiv, am alcatuit un ghid cu diferite tipuri de seifuri pentru a facilita procesul de achizitie pentru oricine doreste sa-si securizeze obiectele de valoare.

Ce variante de seifuri ai la dispozitie?

Avand in vedere faptul ca nevoia de siguranta variaza de la persoana la persoana, nu exista un seif care sa indeplineasca toate criteriile generale. Pe piata sunt disponibile foarte multe tipuri de seifuri si este important sa faci alegerea potrivita nevoilor tale. Acesta trebuie sa fie suficient de spatios pentru ca toate obiectele tale de valoare sa se incadreze perfect, sa aiba dimensiunile potrivite spatiului tau disponibil, iar sistemul de prindere sa garanteze siguranta in orice situatie.

Fie ca alegi un seif cu prindere in podea, fie ca optezi pentru unul incastrabil in perete, ai nevoie de un expert pentru instalarea corecta a produsului selectat. Nivelul de protectie pe care il poate oferi un seif, scade considerabil daca acesta nu este instalat asa cum trebuie.

Seifuri de mobila sau podea

Aceste seifuri freestanding sunt cele mai populare optiuni. Seifurile variaza de la cele mai mici, unele chiar portabile, pana la dimensiuni mari in care pot fi pastrate obiecte voluminoase. Aceste seifuri pot fi atat antifurt cat si antifoc si sunt realizate din otel cu pereti dubli umpluti cu beton special. Seifurile de acest tip vin cu o serie de caracteristici diferite, precum incuietori cu cheie sau electronice, compartimentare interna, protectie suplimentara impotriva inundatiior si o gama variata de culori.

Seifurile antifoc pot pastra in siguranta obiectele de valoare timp de 30, 60, 120 de minute sau chiar mai mult, in cazul unui incendiu. Acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni si modele dotate cu diverse caracteristici si pot pastra in siguranta documente, bani si alte obiecte. Dispozitivele media si actele pot fi distruse cu usurinta de incendiu si din acest motiv seifurile antifoc sunt o optiune ideala pentru mai multe domenii de activitate.

Pentru firmele care lucreaza cu numerar sau primesc documente importante, sunt disponibile seifuri cu fanta care permit alimentarea fara deschiderea usii. Astfel, bunurile se pastreaza in siguranta deoarece mecanismul special al seifului impiedica extragerea obiectelor depuse, accesul la continut fiind permis doar prin deschiderea usii cu cheie sau prin tastarea codului PIN.

Seifuri de perete

Seifurile de perete au dimensiuni relativ reduse si pot fi instalate in spatele unui dulap, al unui tablou sau unui alt tip de mobilier. Acestea sunt ideale pentru persoanele care vor sa pastreze obiectele de valoare cu adevarat ascunse. Sunt o optiune potrivita in special in cazul in care spatiul din incapere este limitat si, la fel ca seifurile freestanding si cele de perete au caracteristici diferite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.