Care sunt cele mai indragite preparate din meniurile restaurantelor

Share Button

Cand vine vorba despre a promova un restaurant in Bucuresti, nou sau vechi, meniul care prezinta preparatele servite in acel restaurant poate fi cheia intregii afaceri! Astfel, lista cu preparatele servite in acel restaurant trebuie sa fie cat mai variata, sa cuprinda cele mai indragite feluri de mancare si sa prezinte, cu o cat mai mare acuratete si cat mai detaliat ingredientele continute. Si pentru ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, din meniul unui restaurant care se respecta nu ar trebui sa lipseasca fotografiile de produse, clare, explicite, detaliate, bine construite!

Care sunt secretele unei fotografii reusite de produs din meniul unui restaurant

Fotografiile de produse din meniul unui restaurant, pentru a avea efectul dorit, ar trebui realizate cu o foarte mare atentie la detalii. Profesionistii in arta fotografica stiu foarte bine ca, pe langa lumina, prospetimea preparatelor – daca se poate, aburinde – aranjamente coloristice care trebuie sa puna in evidenta cat mai bine ingredientele folosite, dar si iscusimea bucatarului, mai este un secret – poate cel mai mare!

Astfel, deloc de neglijat sunt vesela, platourile si tavile pe care sunt prezentate produsele din meniul unui restaurant! Acestea trebuie sa fie inspirat selectionate si de calitate superioara.

In continuare vom trece in revista cateva din cele mai indragite preparate din meniurile restaurantelor bucurestene, evidentiind totodata vesela care se poate utiliza pentru cel mai bun efect.

Micul dejun cu oua, bacon, clatite si fructi

Un mic dejun satios, bogat in elemente nutritive, extrem de complet, care contine pe langa oua, bacon, paine, clatite si fructe, gogosi si chiar muraturi, nu trebuie sa lipseasca din meniul unui restaurant din Bucuresti care se respecta! Toate aceste preparate se pot prezenta pe vesela de portelan si ceramica marca Terra Porcelain Rose – este un portelan de calitate superioara care se poate folosi atat in cuptorul clasic, cat si in cuptorul cu microunde si se poate spala fara probleme in masina de spalat vase. Bolurile sau platourile Terra Porcelain Rose sunt ideale pentru servirea preparatelor unui mic dejun sanatos, dar si pentru antreuri si feluri principale.

Mic dejun cu oua, ceapa verde, patrunjel, masline verzi si humus

Vom continua lista preparatelor din meniul unui restaurant bucurestean tot cu un mic dejun, foarte potrivit pentru ovo-vegetarieni. Acesta este compus din oua la tigaie cu verdeata, masline verzi si humus. Toate preparatele se pot prezenta pe un platou Terra Porcelain Rose de dimensiuni 34.5 cm x 23.5 cm.

Pranz cu gratar, cartofi taranesti si sos de rosii

Pentru masa de pranz, din meniu nu ar trebui sa lipseasca gratarul – din carne de porc, vita sau curcan – asortat cu cartofi taranesti si un sos de rosii – specialitatea bucatarului! Toate aceste produse vor arata perfect daca sunt prezentate pe un platou de lemn accia si ardezie 31 cm x 21 cm. Acest platou poate avea o forma ovala sau chiar dreptunghiulara. El este ideal pentru servirea unui gratar, deoarece ardezia are darul de a pastra temperatura ideala a carnii si permite portionarea ei fara a fi deteriorat lemnul accia al platoului.

Cina luxurianta cu homari, inele de calamar si creveti

Cand vine vorba despre o cina de lux, meniul restaurantelor bucurestene trebuie sa ofere homari, calamar si creveti! Homarul, desigur, nu poate fi servit la voia intamplarii, el avand nevoie de o tava care sa il puna in evidenta intr-un mod inspirat, iar tava vintage cooper 31 cm x 21 cm x 2 cm este perfecta pentru acest lucru! Sigur, toate se pot asorta cu o portie clasica de cartofi prajiti, cu diveste sosuri, dar si cu un vin alb de calitate superioara.

5574

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.