Care sunt cele mai importante motive pentru a face apel la servicii funerare din sectorul 5

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Plecarea dintre noi a unei rude sau a unei persoane apropiate ne da un sentiment de grea apasare, iar clipele de tristete, precum si stresul care ajunge la cote inimaginabile, sunt foarte greu de suportat. Din acest motiv, este important sa facem apel cat mai repede la o firma de servicii funerare din sectorul 5, care ne va fi alaturi cu profesionalism si compasiune, luand din greutatea ce apasa pe umerii nostri.

Modificarile legislative din ultimii ani stipuleaza ca persoana decedata sa fie inmormantata intr-un interval scurt de timp. Din acest motiv, este important sa ne pastram cumpatul si sa apelam la o casa de pompe funebre din proximitatea noastra. Astfel, o firma de servicii funerare din sectorul 5 va raspunde apelului nostru in cel mai scurt timp, pentru a demara toate procedurile necesare unei inmormantari care sa cinsteasca amintirea celui defunct.

De exemplu, cei care locuiesc in Ferentari sau in Rahova pot face cu incredere apel la o firma de servicii funerare sector 5, care le va fi alaturi, oferindu-le sprijinul de care au nevoie in aceste clipe funeste.

Astfel, iata care sunt cele mai importante motive pentru a apela la o firma de servicii funerare din sectorul 5:

1. Veti obtine rapid ajutorul de deces, in baza talonului de pensie

Legislatia incalcita si birocratia complicata ne pot impiedica sa obtinem rapid ajutorul de deces. Cu toate acestea, o firma de servicii funerare din sectorul 5 cunoaste in amanunt toate aceste proceduri, inlesnind obtinerea ajutorului. Astfel, pentru a beneficia cat mai curand de aceasta suma de bani garantata de stat, va trebui sa avem asupra noastra atat talonul de pensie, cat si buletinul sau carte de identitate, alaturi de o dovada a legaturii cu persoana plecata dintre noi.

2. Rezolvarea formalitatilor ce tin de legislatie

In aceeasi idee, regulile stricte ce intervin in cazul unui deces sunt cunoscute in amanunt de catre firma de servicii funerare din sectorul 5. Astfel, primul pas va fi constatarea decesului de catre un cadru medical autorizat, care va elibera un certificat constatator de deces. Acest document important serveste obtinerii ajutorul de deces. Alaturi de acesta, firma de servicii funerare din sectorul 5 va fi alaturi de noi, facilitand urmatoarele servicii:

– Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare

– Concesionarea unui loc de veci si reconditionarea acestuia

– Obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura

– In cazurile in care decesul a survenit in afara tarii, se pot intocmi acte pentru repatriere sau expatriere, dupa caz

– Realizarea unui dosar pentru ajutorul de inmormantare

3. Veti economisi atat timp, cat si energie

Este important sa apelam la o firma de servicii din sectorul 5, deoarece unul din avantajele majore este proximitatea acesteia, precum si posibilitatea de interventie, la orice ora din zi sau din noapte. Castigati astfel timp pretios, pe care il puteti petrece alaturi de familia indurerata, in aceste clipe de tristete.

4. Veti trece mai usor de etapele dureroase ce au loc inainte inmormantarii

In prezent, cadrul legislativ stipuleaza ca persoanele decedate sa fie imbalsamate doar de catre un specialist autorizat. Acest va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare sector 5, alaturi de alte servicii, precum toaletarea, spalarea si transportul trupului neinsufletit la capela si apoi la cimitir.

5. Aveti parte oricand de consultanta

Multe case de pompe funebre pun in aplicare tehnici neortodoxe, pentru a umfla preturile la final. Nu acesta este cazul firmei de servicii funerare din sectorul 5 Casa Bucur, care va ofera transparenta totala, fara costuri ascunse. In plus, alaturi de serviciile de mai sus, firma de servicii funerare va pune la dispozitie si pachete complete pentru inmormantare, precum urmeaza:

– Achizitionarea si livrarea de candele, lumanari, precum si alte articole religioase;

– Confectionarea si livrarea de coroane, jerbe si buchete de flori pentru inmormantare, cu mesaje personalizate;

– Procurarea unui sicriu sau a unei cruci;

– Catafalc cu lumini si capac frigorific, la cerere;

– Prosoape, batiste, esarfe;

– Asigurarea alimentelor necesare: coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce;

– Organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare, dupa caz.

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.