Caravana Examenelor Cambridge

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Centrul de examinare Twinkle Star Exam Centre organizează Caravana examenelor Cambridge A2 Key for Schools și B1 Preliminary for Schools în București și Brașov, pe 27 februarie, în Galați pe 6 martie și în Botoșani, pe 7 martie. Termenul limită de înscriere pentru fiecare dintre aceste examene este 22 ianuarie iar cei interesați pot aplica aici: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/.

Taxa de examinare este de 410 lei pentru examenul Cambridge A2 Key for Schools (KET) și de 510 lei pentru examenul Cambridge B1 Preliminary for Schools (PET) iar aceasta include: materiale de examen, rechizite, răcoritoare și gustări.

Examenul național poate fi echivalat cu un certificat Cambridge astfel: examenul A2 Key for Schools echivalează testarea la limba engleză din clasa a VIII-a, pentru admitere la liceu la profil intensiv sau bilingv; examenul B1 Preliminary for Schools echivalează proba C de competențe lingvistice la Bacalaureat.

Extra-beneficii oferite celor care susțin un examen Cambridge în februarie sau martie

Twinkle Star Exam Centre oferă și o serie de beneficii candidaților înscriși la un examen Cambridge din cadrul caravanei pe care o organizează în țară în perioada februarie-martie. Astfel, primii 10 înscriși din fiecare oraș din caravană beneficiează de o simulare live de examen Cambridge (*1 zi de pregătire intensivă pentru maximizarea rezultatelor, cu feedback personalizat din partea experților centrului autorizat de examinare Twinkle Star – val. aprox. 150 lei). De asemenea, primii 10 înscriși la un examen din Caravană, indiferent de oraș, primesc și un bonus de fidelitate-un curs gratuit la Școala de Vară, dacă revin în anul școlar 2021-2022 la Twinkle Star Exam Centre pentru a susține examenul pentru următorul nivel.

“Ne bucurăm să organizăm sesiuni de examene Cambridge în orașe importante din țară iar faptul că suntem și centru de pregătire cu o experiență de peste 12 ani ne oferă o expertiză pe care dorim să o împărtășim cu profesori interesați de maximizarea rezultatelor candidaților pe care îi susțin pentru obținerea certificatului Cambridge. Rata de promovabilitate a candidaților noștri la examenele Cambridge este de 99,92%”, a declarat Ruxandra Rață-Bucevschi, managerul Twinkle Star Exam Centre.

Simulări ale examenelor Cambridge, pentru maximizarea rezultatelor

Centrul de examinare Twinkle Star Exam Centre este singurul din cele 6 centre din țară autorizate de Cambridge Assessment English care organizează simulări ale examenelor Cambridge într-o formulă care le permite candidaților să corecteze și completeze eventualele lipsuri înainte de examen, echivalentul unei recuperări în regim intensiv. Astfel, cei care doresc să se înscrie la un examen Cambridge pot opta fie pentru simulări de o zi sau simulări de 12 ore.

Simularea de o zi include probele reading, writing și listening, având o durată de 4 sau 5 ore și un cost de 100 sau 120 de lei, în funcție de nivel și de examenul ales. Simularea organizată pe durata a 3 sau 4 zile, cu 3 sau 4 ore/zi, în funcție de nivelul ales, include toate probele de examen și costă 200 sau 250 de lei, în funcție de examen. Astfel, un candidat are marele avantaj că poate experimenta în avans emoțiile examenului propriu-zis și învăța cum să le gestioneze, se poate familiariza cu modalitatea de desfășurare a probelor și poate obține feedback imediat de la un profesor specializat în pregătirea pentru examenele Cambridge, astfel având  ocazia de a-și perfecționa cunoștințele.

Twinkle Star Exam Centre are fixate în calendar în acest an peste 80 de sesiuni de examene Cambridge ce includ toate nivelurile de studiu, programate în diferite orașe din țară. Din anul 2008 până în 2020, un număr de 8.090 de candidați au obținut un certificat Cambridge cu susținerea Twinkle Star. Indicatorii de performanță ai centrului lingvistic Twinkle Star care pregătește candidați pentru examenele Cambridge includ 4.500 de cursanți care urmează anual cursuri și 1.243 de cursanți care au obținut în anul 2020 spre exemplu punctaje la examenele Cambridge cu cel puțin 3 procente peste media mondială, rata de promovabilitate fiind de 99,92%.

În anul școlar 2019-2020 Twinkle Star Exam Centre a organizat 26 de sesiuni de examene, cu 8 – 120 candidați/sesiune, acestea au totalizat un număr de 1.889 de candidați. Cea mai mare pondere este dată de examenele YLE – Young Learners of English: Pre-A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, cu 39,70%, pe locul 2 în clasamentul celor mai populare examene printre cursanți situându-se examenele A2 Key for Schools (KET) cu 19,4%, urmate îndeaproape de examenele B1 Preliminary (PET), cu un procentaj de 19,3%.

Înscrieri examene Cambridge: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/

Contact înscrieri examene Cambridge – Twinkle Star Exam Centre:

Laura Cozma, laura.cozma@examenecambridge.ro, 0748635988

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.