Când încep lucrările la magazinul Dedeman din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Magazinul Dedeman din Lugoj se construiește în sfârșit. După mai multe încercări eșuate de începere a ridicării magazinului la Lugoj, frații Pavăl care conduc lanțul de retail Dedeman se pregătesc de pornirea lucrărilor. Informațiile despre motivul pentru care s-a amânat atât de mult începerea lucrărilor sunt neclare. „De vină” se pare că ar fi fost o investiție uriașă făcută de cei de la Dedeman la București.

Din cauza acesteia, mai multe magazine care urmau să fie ridicate în țară în 2018 nu au mai primit finanțarea necesară. Aceste lucrări au fost amânate pentru 2019. Unul dintre primele magazine care se vor ridica este cel de la Lugoj. „Eu am înțeles de la colegi, pentru că ei au vorbit cu directorul zonal, că vor începe construcția în luna martie-aprilie la Lugoj. Vă dați seama că e importantă lucrarea, va da valoare zonei aceleia a Lugojului.

S-a amânat din cauza unei investiții mari a Dedeman la București. Asta nu s-a mai finalizat din câte știu. Acum se reiau construcțiile în toată țara”, a declarat, pentru Lugojeanul.ro, Titu Bojin, patronul firmei Lugomet. Și magazinele Altex și Pepco urmau să se deschidă la Lugoj în 2018. Reprezentanțele trebuiau ridicate pe locul unei foste clădiri demolate de pe strada Timișorii, din vecinătatea clădirii Butan Gas. Despre cele două magazine însă nu se știe dacă vor mai fi sau nu deschise la Lugoj.

AL PRESS

1 comentariu

  1. Să se deschidă la Lugoj mai multe magazine,că facem drumuri de Timișoara de 30 de ani ,un Metro sau un Selgros ar fi aur la Lugoj,tine cont că mai e și Făget, Buziaș , Nădrag și toate satele și comunele din jurul Lugojului la 30 km ,100 de mii de oameni pe un Kaufland,stai la cozi infernale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.