Campanie de castrare gratuită pentru câini şi pisici

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Adăpostul Free Amely, situat între localitățile Tapia și Măguri, organizează în perioada 24-26 mai 2019 prima campanile de castrare gratuită din acest an pentru câini și pisici. Acțiunea se va desfășura chiar la sediul adăpostului, în cele trei zile, în intervalul orar 10- 18. Lugojenii pot să aducă la castrat atât propriile animale, cât și câinii fără stăpân din fața blocului. Pentru câinii care nu au microcip, contra unei sume modice de 25 de lei, aceștia pot primi microcipul și carnetul de sănătate. De altfel, o castrare la un cabinet veterinar, însoțită de microcipare și carnet de sănătate, poate costa câteva sute de lei.

Rugăm toți lugojenii să vină cu animăluțele, pentru că de data aceasta vom castra și pisici. Castrarea este gratuită. E nevoie doar de cartea de identitate a proprietarului și să vină cu câini cu pisici, pentru că nu avem o limită în ceea ce privește numărul de animale. Castrarea va fi efectuată de o echipă medicală, coordonată de doctor Maria Maghiar, cu care am mai colaboarat și am fost foarte mulțumiți. Vor participa și medici și studenți din Timișoara. Acțiunea va fi sponsorizată de două asociații de protecție a ani-malelor, cu care noi colaborăm foarte bine, din Germania”,

a declarat Elena Balaj, președinte Free Amely Lugoj. Ultima campanie de acest gen derulată de Free Amely a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Atunci au fost castrați 55 de câini și cinci pisici.

Alina DAMIAN

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.