Cadouri unice de la Atelierele Unika

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un cadou venit din partea șefului vostru vă face întotdeauna să vă simțiți bine, mai ales atunci când vă puteți da seama că a fost ales cu grijă, potrivit preferințelor și nevoilor voastre. Ce-i drept, există puține ocazii când puteți primi un cadou corporate, însă acele momente ar trebui trăite intens, în special când este vorba de un cadou de calitate. Când spunem calitate am putea să ne gândim la Atelierele Unika, o companie înființată în anul 2007, producătoare de cadouri corporate din piele naturală, dar și de alte obiecte ce pot fi găsite pe www.unika.com.ro.

Idei de cadouri corporate propuse de Atelierele Unika

Dacă am face un exercițiu de imaginație, ne-am da seama că liderul unei companii sau directorul de marketing care se ocupă cu alegerea cadourilor corporate, ar putea pierde ore în șir căutând idei sau sugestii pentru a-și surprinde angajații. Însă, există și soluții. Pe lângă faptul că există o multitudine de culori din care puteți alege, puteți opta pentru personalizare prin metoda dorită. Mai exact, Atelierele Unika folosesc mai multe metode de personalizare, cum ar fi: prin timbru sec, prin emboss, prin folio, prin broderie sau prin print UV.

Iată câteva idei de cadouri corporate!

Etui pentru ochelari

De câte ori nu ați zgâriat lentilele ochelarilor voștri, fie ei de vedere sau de soare? Poate că aceasta este una dintre problemele oamenilor care lucrează la birou zilnic. Printre teancuri de hârtii sau între tastatură și mouse se va găsi întotdeauna o pereche de ochelari uitată sau neglijată din cauza aglomerării de sarcini pe care le aveți de dus la bun sfârșit. Ce ați spune dacă ați primi cadou un etui pentru ochelari din partea companiei? Realizat din piele naturală atât la interior, cât și la exterior, etuiul pentru ochelari de la Atelierele Unika poate fi un cadou excepțional.

Etui pentru pix sau pentru cărți de vizită

Și, pentru că tot am adus în discuție etuiul, vă anunțăm că cei de la Unika produc multe obiecte care pot fi purtate într-un etui. De exemplu, instrumentul care nu trebuie să lipsească de pe biroul nimănui, și anume pixul. Un etui pentru pix este folositor oricui, dar și un accesoriu care exprimă eleganță atunci când este realizat din piele naturală.  De asemenea, etuiul are un compartiment proiectat pentru dimensiuni și grosimi diferite ale instrumentelor de scris. La fel de folositor poate fi și un etui pentru cărțile voastre de vizită, știind cât de importantă este ca aceasta să arate întotdeauna bine, șefii companiilor pot oferi un astfel de cadou. Cartea de vizită trebuie să fie întotdeauna păstrată cu grijă, iar etuiul ar fi cel mai potrivit pentru ca ea să nu arate neplăcut.

Portofel pentru călătorii

Este știut că toată lumea adoră călătoriile, mai ales oamenii care își petrec ziua pe un scaun de birou în fața unui calculator. Știați că Atelierele Unika produc portofele special realizate pentru călătorii? Astfel, puteți fi siguri că banii și actele voastre sunt în siguranță atunci când sunteți la mare depărtare de casă.

Portfarduri/ portofele/ portcarduri/ brelocuri

Fie că vorbim despre portofele, portfarduri, portcarduri sau de un portchei, toate sunt realizate din piele naturală și gata să intre în posesia angajaților cărora le dăruiți. Portfarduri pentru doamne și domnișoare care mai de care mai dichisite, portofele sau portcardurile pentru o organizare perfectă și un portchei pentru o accesorizare deosebită a cheilor care deschid toate ușile din viața voastră. Bineînțeles că nici brelocul nu lipsește din această categorie.

Mape de birou sau seturi de birou

Trecând mai departe de accesorii, Atelierele Unika au pregătit cadouri corporate și mai sofisticate decât cele prezentate până acum. Facem referire la mapele de birou sau seturile de birou realizate din piele naturală.

Ce poate fi mai folositor decât o Mapă Rainbow atunci când vine vorba de organizare în deplasare? Mapa Rainbow este realizată din piele naturală atât la interior, cât și la exterior și este compartimentată astfel încât să nu vă lipsească nimic din obiectele de lucru. Dar, când doriți o organizare mai bună la birou, este potrivit un set de birou elegant, tot din piele naturală. De exemplu, Setul Luxury conține 8 piese, printre care desk pad, suport creioane, peniță, călimară, cerneală.

Așadar, sperăm ca ideile propuse să vă fie de folos.

Dacă idei sunt, ce mai e de făcut? Produsele marca Atelierele Unika pot fi găsite pe magazinul lor online, dar și pe cel mai mare market place din România.

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.