Bursa locurilor de muncă se desfășoară la Teatrul Municipal

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bursa locurilor de muncă se va desfășura în acest an în 21 iulie 2023, în holul Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, din Lugoj, între orele 10 și 16.

Scopul principal al evenimentului, organizat de Origami Consulting Solutions SRL, companie beneficiară a unui proiect finanțat de GAL Lugoj (GAL „Strategie Responsabilitate Comunitate pentru Municipiul Lugoj”), este de a facilita accesul și menținerea pe piața muncii a 234 de persoane din diferite categorii sociale, contribuind astfel la reducerea fenomenului de marginalizare a celor expuși riscului de sărăcie și excluziune socială.

Întâlnirea va aduna operatorii economici din Lugoj, care vor expune modele de bune practici ale companiilor locale și internaționale.

Este important de menționat că Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș subvenționează locurile de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenți ai instituțiilor de învățământ, șomeri peste 45 de ani sau șomeri care sunt părinți unici întreținători ai familiilor monoparentale, tineri expuși riscului marginalizării sociale, persoane cu dizabilități, șomeri neindemnizați și tineri NEETs, în conformitate cu Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Aceștia vor primi timp de un an o sumă fixă pentru fiecare angajat în funcție de valoarea stabilită. Detalii prin e-mail (acceslugoj@gmail.com) sau tel. 0745.090.277, persoană de contact: Irina Pârlog. (N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.