Bugetul orașului este aproape finalizat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj a anunțat că a reușit să finalizeze partea ce-i revine din bugetul local pe 2019. La sfârșitul lunii, proiectul de buget va fi afișat pentru consultare publică la avizierul primăriei.

Executivul Primăriei Lugoj a finalizat proiectul de bugetul pe anul 2019. După cum a anunțat primarul Francisc Boldea, în acest an Lugojul va avea un buget de aproximativ 170 de milioane de lei, din care circa 80 de milioane de lei vor fi destinate pentru investiții.

În 2019 vor continua programele derulate de administrația lugojeană în anii anteriori, precum asfaltarea  străzilor din municipiu,  reabilitarea prin dalare sau asfaltare a unor trotuare, reparația străzilor prin plombare și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă din municipiu, dar vor fi abordate și aproape 100 de de obiective noi de investiții. În proiectul de buget s-au alocat: 12 milioane de lei pentru funcționarea autorității executive; 3,4 milioane de lei pentru Spitalul Municipal; 13,7 milioane de lei pentru asistență socială; trei milioane de lei pentru Poliția Locală; șase milioane de lei pentru învățământ; 1,8 milioane de lei pentru salubritate; 660.000 de lei pentru subvenționarea transportului public; 282.000 de lei pentru biserici; 4,9 milioane de lei pentru reparații drumuri și trotuare; 500.000 de lei pentru Biblioteca Municipală; 700.000 de lei pentru Muzeul de Istorie; 800.000 de lei pentru Casa Bredicenilor; 359.000 de lei pentru Școala de Arte; 1,7 milioane de lei pentru Casa de Cultură a Municipiului; 1,773 milioane de lei pentru Clubul Sportiv Municipal.

   Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.