Black Panther (Pantera neagră), la Cinema City Shopping City Timișoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, T’Challa, s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

Prințul T’Challa, care poartă masca super-eroului dramatic Pantera Neagră, deși lovit de moartea tatălui, la ceremonia de încoronare este nevoit să lupte pentru succesiunea la tron, după ce este provocat de liderul unuia dintre cele 5 triburi care alcătuiesc Wakanda.

T’challa, jucat de Chadwick Boseman, este înconjurat de femei influente care îi oferă suportul, tehnologia și loialitatea de care va avea nevoie pentru a-și recupera tronul pierdut și vigoarea „Panterei Negre” Wakanda, națiunea supra-avansată tehnologic este ascunsă de restul lumii, mii de ani, lucru pe care noul rege dorește să îl schimbe.

Dar nu vă ofer prea multe detalli din film, ci vă recomand să îl vizionați pentru intrigile regale, pentru costumele tribale viu colorate, pentru ritmul muzicii, cât și pentru efectele speciale care vă vor ține în scaun până la final.

Pantera neagră. Regia: Ryan Coogler. Cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman. Gen film: Acțiune, Dramă, SF.

Avanpremiera filmului a avut loc joi, 15 februarie, în sala T IMAX de la Cinema City Shopping City Timișoara.

Alex MUNTEANU

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.