Bilanț pavilion muzical

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Proiectul Pavilion Muzical, al Asociației Trib’Art, a adus muzica mai aproape de aproximativ 250 de copii, la Centrul de Tineret din Lugoj, în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie. De asemenea, peste 80 de cadre didactice au luat parte la workshop-ul dedicat lor.

Proiectul a presupus o serie de evenimente de educație muzicală, prin intermediul cărora copiii au fost încurajați să descopere, să înțeleagă și să învețe muzică, stimulându-le, în același timp, creativitatea, spiritul de echipă, abilitățile de coordonare și improvizație. De asemenea, cei mici au avut ocazia să cânte la diverse instrumente și să descopere sunetele produse de fiecare dintre acestea. La toate acestea s-au adăugat din plin zâmbete și multă voie bună.

Activitățile desfășurate în cadrul proiectului au fost:

  • Expoziție interactivă de instrumente muzicale
  • Ateliere de vioară, coregrafie și creație de instrumente muzicale
  • Curs intensiv de improvizație
  • Concerte educaționale
  • Workshop pentru cadre didactice, desfășurat pe platforma Zoom

Proiectul a fost implementat cu ajutorul unor specialiști în muzică, precum artiștii care au susținut concertele educaționale (Nicolae Dobrovicescu – vioară, Daniela Godea – vioară, Goran Lolici – contrabas, Patrick Cojerean – percuție, Andrei Văleanu – clarinet), curatorii expoziției interactive de instrumente muzicale, susținătorii atelierelor, cursurilor și workshop-ului (Nicolae Dobrovicescu – violonist, Ștefania Țițeica – violonistă și mediator muzical, Antonia Itineanț – coregraf).

Proiect al Asociației Trib’Art.

Acțiune finanțată din bugetul local al Municipiului Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.