Beneficiarii de ajutor social din Lugoj vor fi obligați să presteze muncă în folosul comunității

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Beneficiarii de ajutor social din Lugoj vor fi puși la muncă, de către Primăria Lugoj. Consilierii locali au aprobat în ultima ședință un plan de lucrări la care aceștia vor participa.

Este vorba despre activități ca: plantat arbuști și flori, răzuit și vopsit de borduri, greblat spații verzi, măturat alei în parcuri, lucrări de igienizare a spațiilor verzi, deszăpezire și combaterea poleiului.

„Acum avem 19 persoane apte de muncă, care vor face în fiecare lună un număr diferit de ore. Unii au 40 de ore, alții au 30, alții au 60. În funcție de cuantumul ajutorului social pe care îl primesc de la Primăriei. Este diferit pentru că poate fi o singură persoană aptă de muncă, fără venit sau poate fi o persoană dintr-o familie și se mai ține cont și de venitul total pe care îl are familia respectivă”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro Angela Uscat, șefa Direcției de Asistență Socială din Lugoj. Beneficiarii ajutorului social vor fi chemați la lucru după un grafic stabilit de primărie. Cei care nu se vor prezenta vor pierde ajutorul social.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.