Bârfele de la Ceasul Electric [1209]

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Agitație mare în PSD. „Fără Boldea suntem praf”, titrează LugojInfo.ro, care adaugă: „situația este tot mai tensionată în filiala locală din cauză că președintele interimar, Călin Dobra, vrea să scape de mulți dintre colaboratorii lui Boldea, încercând să-și impună oamenii”.

Unul dintre membrii PSD a declarat pentru Lugoj Info.ro că „Dobra se crede Albă că Zăpada. Uită că vine de la județ unde nu a făcut nimic și a obținut un scor lamentabil. Fără Boldea suntem praf. Nu vom avea șanse nici peste 12 ani. Sper ca viitorul filialei să nu se formeze în jurul lui Dobra.

Nu se discută și nu se decide nimic statutar în filială. Fiecare votează în consiliu cum vrea. Asta e situația la ora actuală în PSD”.

Cică lui Dobra nu i se iartă faptul că i-a cerut public lui Boldea să plece din funcția de președinte. Acum, tot mai mulți membri PSD se întreabă dacă mai există opoziție în oraș. Ce să zicem? „Era pe când nu s-a zărit/ Azi o vedem și nu e”.

Gropile nu se astupă, ci se înmulțesc. Toți lugojenii așteaptă cu sufletul la gură „marea asfaltare”, care ar mai schimba puțin aspectul acestui oraș așa-zis european, și ar arăta că lucrurile încep să se miște și în urbea noastră. Deocamdată însă, gropile nu se astupă, ci se înmulțesc.

Utilajele care sparg trotuarele pe strada Caransebeșului, pe strada Anișoara Odeanu (ca să dăm doar două exemple), lasă în urma lor o mulțime de șanțuri și gropi.

Pe locul I la acest capitol e însă cartierul Micro III, urmat de splaiul Corneliu Coposu, strada Avram Iancu, strada Făgăraș.

Și dacă le adăugăm celor din carosabil, care se înmulțesc ca un făcut, de la o zi la alta, se poate spune că măcar avem cu ce să ne lăudăm.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.