Bârfele de la Ceasul Electric [1206]

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pâinea noastră cea de toate zilele. Tot mai mulți lugojeni se plâng că nu mai găsesc o pâine bună în oraș, deși brutării sunt cu duiumul. Mai mult decât atât, lugojenii mănâncă și pâine adusă din alte județe, din Caraș-Severin, spre exemplu, din Arad și din Hunedoara. Doar pâinea din Deva parcă e ceva mai bună, dar nu prea se găsește la Lugoj, ci doar în satele din jurul Lugojului. Și cea din Reșița, numită „pâine bănățeană ca pe vremuri”, ar mai merge. În rest, din celelalte poți face foarte bine biluțe, ca să le dai copiilor să se joace cu ele în loc de plastilină.

Donație și vânzare de parcări. Parcarea din fața restaurantului J’adore, care cică a fost construită ilegal, nu se mai desființează, cum anunțase săptămâna trecută Claudiu Buciu, primarul Lugojului. Tot primarul se pare că a găsit și soluția nedesființării: parcarea va fi donată de către J’adore primăriei, iar primăria o va scoate la licitație, restaurantul J’adore având dreptul să o răscumpere. Asta în cazul în care nu se ivi un alt patron de restaurant care să dea mai mult decât J’adore, apoi să o ia și să o ducă la el acasă.

SPA-ul nu se deschide, ștrandul se închide. După câte se pare, ștrandul din Lugoj va fi închis pentru reparații, iar SPA-ul inaugurat acum câțiva ani, nu se va deschide nici anul acesta. Motivele? Calitatea proastă a lucrărilor executate și lipsa unor documente.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.