Bârfele de la Ceasul Electric [1197]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Noul primar a avut o idee ingenioasă, de a înlocui așa-zisele conferințe de presă cu un grup creat pe WhatsApp. „Pentru a comunica mai bine, mai direct și mai rapid cu ziariștii”, pare a fi explicația noului primar. Numai că în grupul „Primaria Lugoj” a fost invitată doar o parte a presei, doar acei „ziariști” care îi văd și îi mediatizează realizărili.

♦ La sesizarea noastră privind gropanele de la Cocoșul de Aur, noul primar a trimis niște oameni să le astupe. Dar așa a procedat și fostul primar. Și atunci, nu îți vine să te întrebi care e diferența între continuitate și schimbare, între PSD și PNL? Pentru că pe strada Mihai Eminescu nu doar că nu s-a schimbat nimic, dar s-au și înmulțit problemele. Șoferii care parchează și pe stânga și pe dreapta, și blochează accesul celor care vin din centru, sunt pesediști? Sau sunt indivizi apolitici care vor să vadă ce face politica?

♦ Din podul Bibliotecii Municipale Lugoj politica a ajuns în subsolul Primăriei, unde noul primar s-a scoborâtu spre a face foto-grafii și a critica, prin imaginile distribuite pe Facebook, PSD-ul, carele, cică, s-a împuțit de la putoarea aia subterană, tolerată timp de doisprezece ani. Bine că acum nu mai pute!

♦ Cică s-au oprit lucrările de reabilitare din centrul orașului, din motive motivate, liberale și libertine. Dar putoarea din jurul Galeriei Pro Arte nu s-a oprit încă și nici nu dă semne că vrea să se oprească prea curând. Poate că niște imagini din subsolurile ei ne vor face să ne revizuim simțul mirosului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.