Bârfele de la Ceasul Electric [1196]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ „Bârfitorii de la Ceasul Electric” au intrat în dialog cu cetățenii. Mai bine zis, cetățenii au intrat în dialog cu „bârfitorii de la Ceasul Electric”. Iată ce ne scrie un lugojean din Cartierul Micro III: „Bârfitorii de la Ceasul Electric” să facă bine și să treacă și prin Micro 3, pe unde fusei, muică, într-o zi mai ploioasă. Au săpat canale și le-au astupat doar cu pământul scos. E o mizerie pe care le-o dorim în fața casei sau blocului, celor care n-au asfaltat la loc. Să nu mai spun de trotuare și străzi: este cel mai mizerabil Micro din oraș. Dar astea sunt moștenirea lui Boldea, nu?” Are dreptate cetățeanul!

♦ Despre cazul polițistului rănit de către un muncitor de la Meridian 22, un alt lugojean ne scrie: „Primele relatări ne făceau să îi plângem de milă miliţ, pardon, polițistului rănit cu un cuțit de către criminalul de la Meridian. Dacă era după ziariștii și oamenii de bine care ne relatau faptele, muncitorul de la Meridian era deja la Popa Șapcă. Vizio-nând însă caseta, am putut observa o brută de milițian îmbrăcat în haine de polițist”.

♦ Se pare că angajații de la Retim nu vor să muncească degeaba, dar nici nu se încurcă cu jumătăți de măsură. Dacă, de pildă, scoți în stradă un tomberon pe jumătate gol, ei nu vor să înțeleagă că e pe jumătate plin. De aceea, nici nu se ating de el până când nu-l umpli ochi. Dacă factura e întreagă, și tomberonul trebuie să fie plin, nu-i așa?

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.