Bârfele de la Ceasul Electric [1195]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Credeam că odată cu schimbarea survenită în urma alegerilor locale din septembrie 20-20 se mai înmiresmează nițel și putoarea care emană din subsolul Galeriei Pro Arte. Dar nu, putoarea a devenit și mai puturoasă și se pare că ea se va împuți de tot până la viitoarele alegeri, dacă și noii edili o protejează.

♦ După cum au observat bârfitorii de la Ceasul Electric după o tură prin oraș, de la centru spre periferie și viceversa, se vede treaba că lucrătorii de la stat s-au săturat să mai stea și s-au apucat de treabă. Să nu credeți însă că o fac din conștiință! Nuuu! O fac din trebuință, că trebuie să-și păstreze postul.

♦ Spun gurile rele că după vizita noului primar și a noului viitor viceprimar în podul Bi-bliotecii Municipale Lugoj și postarea pe Facebook a unor imagini care afectează imaginea orașului, angajații disponibilizați ai bibliotecii plănuiesc o vizită în Podul Primăriei Municipiului Lugoj, care cică arată exact la fel.

♦ „De treci codrii de aramă, de departe vezi albind/ Şi-auzi mândra glăsuire a pădurii de argint”, spunea poetul nostru național Mihai Eminescu. Dar dacă treci acum prin fața Primăriei Municipiului Lugoj, nu mai vezi mașini venind, nici parcate, nici plecând, n-auzi nici mândra glăsuire a slujbașilor de rând, care când veneau ziceai că pleacă, iar când plecau, plecau cântând. Unii zic că de-aia Primăria pare părăsită astăzi, alții spun că e părăsită de mult, din cauză de Covidie și din cauză de Corupție, drept pentru care noi, bârfitorii de la Ceasul Electric, propunem Primăriei Actuale, dacă vrea să mai arate a Primărie, să posteze în parcarea din fața clădirii niște caroserii de Dacia 1300, care să fie împodobite cu flori după ideile și talentul doamnei ing. peisagist Elena Olariu, șefa Serviciului de Sere și Spații Verzi Lugoj.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.