Bârfele de la Ceasul Electric [1193]

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

♦ Una dintre trecerile de pietoni din Piața Josif Constantin Drăgan spre Piața Josif Constantin Drăgan a reieșit la suprafață, după ce a fost ștearsă de administrația Boldea. Pentru că a ieșit la suprafață după alegeri, unii au numit-o trecere virtuală, sau trecerea Buciu. Din asta deducem că pe acolo trec feisbuciștii, iar pe cealaltă trec doar pe-se-de-iștii.

♦ Cică strada Siretului din Lugoj are dublu sens unic: adică într-o zi se poate merge încolo, iar în altă zi încoace. Nu se știe însă în care zi se merge încolo și în care zi încoace. Probabil, noaptea, cineva întoarce indicatorul cu sens unic pe sens interzis și viceversa.

♦ Lugojenii care au votat cu Dana Țepeș ne asaltează cu întrebări de genul „Unde ești tu, Țepeș, doamnă?”. Nu le putem răspunde decât cu restul versurilor din „Scrisoarea a treia” a lui Mihai Eminescu, bineînțeles parodice: „ea s-a dus, Doamne, s-a dus, mână-n mână cu ai ei,/ între cele două cete: de smintiţi şi de mişei,/ și în două opoziții doar în milă de-i aduni,/ poți da foc la puşcărie şi la casa de nebuni/ că nimic pe ei nu-i schimbă, fie-s slugi, fie stăpâni/”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.